AV media
Image default
Banen en opleidingen

Zet de kennis van de cursus ondernemen om in de praktijk

Heel wat cursussen en opleidingen houden het op theorie en laten je vervolgens dit volledig alleen uittesten in de praktijk. Zonder de juiste begeleiding en bijsturing waar nodig, kan dat echter heel fout lopen. Bij 5D-Business uit Gent laten ze jou niet zomaar alleen. Gedurende hun cursus over bewust ondernemen die zes maanden duurt, geven ze eerst de theorie waarna ze jou de nodige begeleiding geven in de praktijk. Zo weet je waar het nog fout loopt en zoeken ze samen met jou een oplossing hiervoor.

Een duidelijk stappenplan als rode draad doorheen de cursus

Iedere onderneming of elke ondernemer heeft andere hulp of begeleiding nodig. Dat is ook waarom geen enkele cursus ondernemen er hetzelfde uitziet. Tijdens de eerst sessie leren de vriendelijke eigenaars van 5D-Bussiness jou en je onderneming beter kennen. Op die manier kunnen ze een duidelijk, en zeer persoonlijk stappenplan opstellen. Aan de hand daarvan gaan jullie dan aan de slag. In het begin zal vooral de theorie overlopen worden. Die vind je ook al in hun leerrijke handboek. Daarna ga je vol nieuwe ideeën over ondernemen naar je bedrijf. Ze houden korte communicatielijnen met jou, zodat ze steeds op de hoogte zijn van eventuele struikelblokken. Als je namelijk ergens tegenaan loopt, kunnen ze dit zo snel mogelijk en met de nodige expertise aanpakken. Op die manier voel je je nooit eenzaam in dit leerproces. Deze specialisten weten altijd wel raad en geven de steun die je nodig hebt.

Stel hen zeker al je vragen over bewust ondernemen en hun diverse cursussen

Een leerrijke cursus ondernemen is een goede stap voor iedereen die het gevoel heeft dat het even niet meer gaat en voor diegene die het zicht op hun onderneming en passie even kwijt raken. Na deze cursus over bewust ondernemen ga je gegarandeerd terug naar je werknemers vol voldoening in je werk en boordevol originele ideeën om die volgende stap te nemen. Contacteer hen zeker om al je vragen te stellen of een cursus te boeken.

https://www.5d-business.be/