AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Een prachtige modelbouw auto zelf in elkaar gestoken met een bouwpakket

Modelbouw auto’s zijn populair onder de verzamelaars. De verschillende modellen en merken zorgen ervoor dat u een collectie kunt maken op basis van uw eigen voorkeuren. Misschien heeft u wel een voorkeur voor sportwagens of kiest u toch eerder voor de klasse van een oldtimer. Deze kunt u beide tentoonstellen door middel van modelauto’s. Maar hoe zou het voelen als u deze modellen ook nog eens zelf kunt samenstellen. Daarvoor biedt Modelbouwcenter Baillien het modelbouw auto bouwpakket aan. Hierbij bestelt u een bepaald type waarvan u alle onderdelen krijgt toegestuurd in een pakket. Op basis van instructies in het bouwpakket zet u de modelbouw auto stapsgewijs in elkaar.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Met een modelbouw auto bouwpakket leert u het model veel grondiger kennen. U zult de verschillende onderdelen herkennen en de gehele constructie kunnen ontleden. Daarbij is het mogelijk om auto parts te bestellen bij Modelbouwcenter Baillien. Dit zijn extra onderdelen waarmee u een eigen draai kunt geven aan uw model. Zo onderscheidt u zich met een uniek model van de andere verzamelaars en beschikt u over een medium om uw creatieve inspiraties te ontwikkelen. De mogelijkheden om te personaliseren zijn uiteenlopend met al de onderdelen uit het aanbod. Neem daarom hier ook zeker eens een kijkje.

Uw model zelf besturen

Wanneer u een modelbouw auto bouwpakket heeft samengesteld, heeft u misschien wel zin in net iets meer. Daarvoor biedt Modelbouwcenter Baillien radiobestuurde auto’s aan. Hierbij kiest u voor een aandrijving op basis van elektriciteit of brandstof. Zo kunt u niet alleen het model aan uw verzameling toevoegen maar er ook nog veel plezier aan beleven. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met de specialisten van Modelbouwcenter Baillien om meer te weten te komen over hun uitgebreide aanbod.  Zij staan klaar om u te helpen met advies en beantwoorden elke vraag die u heeft.

https://modelbouw-baillien.be/