AV media
Image default
Aanbiedingen

Vacatures voor Journalisten op vindazo

Functie voor een jong en groeiend onderneming in de farmacie zijn we op zoek naar een schrijver voor wettelijke teksten.

Hiervoor ben je toerekeningsvatbaar voor het pennen en indienen van alle bescheiden ( vb. Maa ‘s, impd ‘s,. . . ) en de wetenschappelijke rapporten voor de verscheidene projecten. Hierbij zal je de hele levenswandel van de onwikkeling van een opzienbarend medicament mee doorlopen : van product voorbereiding, het indienen van de nodige bescheiden bij de europese overheden tot de start van het product op de markt. Je zorgt hierbij dat alles wetmatig in orde is.

Beslissend hierbij is dat je een toewijding hebt voor ( technisch/wetenschappelijk ) auteurschap en dat je gedreven bent om goede, kwalitatieve rapporten af te leveren.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

Het opstellen van wetenschappelijk correcte bescheiden wetenschappelijke en statistische interpretatie van data voorbereiding van verscheidende ( bestaande en nieuwe ) ma’s colonne opvolging up to date blijven van de nieuwe wetgeving

Aanbod aantrekkelijke verloning met extra legale voordelen de tijd om jezelf voorts te ontplooien en schieten een kerks en dynamische werkomgeving tewerkstelling vanaf april-mei jouw profiel je hebt een phd in een wetenschappelijke richting ( farmacie, biotechnologie, scheikunde,. . . ) 1-5 jaar ervaring in een regelgevende functie ervaring met eu en us wetgeving is een must ervaring met japan en canada wetgeving is een profijt zéér goede schrijfvaardigheid vlot in engels, zowel schriftelijk als gesproken oog voor bijzonderheid grondige weten van ms office ( word en excel ) discipline : medische wetenschappen, een onderzoeksprogramma of –project uitrekenen en coördineren, de tactiek van het onderzoeksbeleid  het wetenschappelijk onderzoekswerk evalueren, onderzoekers, diensten, ondernemingen aanraden en wetenschappelijke vat bieden, het verloop en de voortgang van wetenschappelijke experimenten en observaties leiden en natellen, methodes voor research en voor de gegevensverzameling en –analyse  en beschaven, octrooien formaliseren en beschaven, rapporten, publicaties en scripties opstellen, een voorkomendheid of onderzoekslaboratorium leiden, wetenschappelijke, technologische, technische, reglementaire, … kennisoverdracht navolgen en actualiseren, wetenschappelijk research en ontwikkelingen introduceren en pretenderen, onderzoeksgegevens en –resultaten bestuderen en ontleden

vacatures

https://www.vindazo.be/job/all/journalist.html