AV media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor ongediertebestrijding en professionele reinigingsdiensten één adres

Heb je op je bedrijfslocatie te maken met ongedierte, zoals ratten, kakkerlakken of vlooien? Dan wil je daar snel korte metten mee maken? Echter is ongedierte zeer hardnekkeg is moeilijk te verdrijven. Ongediertebestrijding vraagt daarom een professionele aanpak van een expert. Bedrijven doorheen heel België kunnen hiervoor beroep doen op de expertise van Valor Services Group. Dit bedrijf is de one-stop shop voor ondernemingen die nood hebben aan professionele ongediertebestrijding en reinigingswerken. Van dampkappen reinigen en sanitair onderhoud tot ongediertebestrijding en desinfectie, dit bedrijf biedt voor elk probleem een gepaste oplossing. Lees verder en ontdek hoe Valor Services jouw onderneming kan bijstaan.

Professionele reinigingsdiensten voor bedrijven

Valor Services Group is de overkoepelende organisatie van vijf ondernemingen die hun krachten en expertise bundelen met betrekking tot professionele reiniging. Daardoor kan je er terecht voor een totaalpakket aan services. Van het Pest Kare pakket voor ongediertebestrijding tot het Kitchen Kare pakket voor het reinigen van dampkappen en grootkeukens in bedrijven. Welke werkzaamheden de Valoristen ook uitvoeren voor je bedrijf ze gaan steeds planmatig en grondig te werk met oog voor detail. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat. Bij het reinigen van je dampkappen ben je zo zeker van hygiënische en brandveilige dampkappen en bij ongediertebestrijding ben je gegarandeerd van het probleem af.

Ga in zee met een betrouwbare partner

De Valoristen inschakelen voor ongediertebestrijding, dampkappen reinigen of desinfectie binnen je onderneming? Niet aan twijfelen, maar gewoon doen! Kies voor kwaliteit en een professionele dienstverlening als je in zee gaat met Valor Services Group. Wil je graag eerst meer weten over de mogelijkheden en de werkwijze van het bedrijf? Dat kan! Op de website van het bedrijf vind je meer informatie en contactgegevens. De vriendelijke medewerkers beantwoorden met plezier al je vragen als je hen contacteert. Natuurlijk kan je ook meteen een offerte opvragen voor de gewenste werkzaamheden.