AV media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdsregistratiesysteem kopen

Wilt u een praktisch tijdregistratiesysteem kopen voor uw bedrijf? Dan is het bedrijf SHARE exact wat u zoekt. Zij staan bekend om hun aanbod aan tijdregistratiesystemen, waarbij medewerkers van uw bedrijf gemakkelijk in en uit kunnen klokken. Dit gebeurt middels een persoonlijke kaart. Een dergelijk systeem is ideaal voor de medewerkers, want zij hoeven zelf niet het aantal gewerkte uren bij te houden. Daarnaast scheelt het ook voor uzelf een hoop werkzaamheden, zoals de administratie over de gewerkte uren. Een tijdsregistratiesysteem bij dit bedrijf in klokken is niet duur, maar wel een goede aanwinst voor uw bedrijf. Wilt u het product via de post laten verzenden? Tegen een kleine meerprijs is dit mogelijk.

Ga binnen uw bedrijf ook aan de slag met BOB-software

Naast dat u bij dit bedrijf een tijdregistratiesysteem kan kopen, bieden zij ook BOB-software aan. Deze software zorgt ervoor dat uw commerciële beheer en de boekhouding vloeiender in elkaar overlopen. Hiermee gaat u efficiënter en sneller te werk. Ideaal, want als u een eigen bedrijf heeft kunt u uw tijd wel beter gebruiken dan voor administratieve werkzaamheden. Dit handige systeem volgt uw verkopen, uitgaven en winst. Daarnaast neemt de software een deel van uw boekhouding en btw-aangifte over. Het systeem is zowel bekend met de Belgische als de Luxemburgse wetgeving. Heeft u niet alle functionaliteiten van deze software nodig? Geen probleem, u kiest eenvoudig een pakket waarin alles zit wat u kunt gebruiken.

Schaf de gewenste producten en software aan via hun website

Heeft u een tijdregistratiesysteem gevonden dat u wilt kopen? Of gaat u aan de slag met de BOB-software? U bestelt deze producten en systemen eenvoudig via de website van dit bedrijf. Wanneer u niet helemaal aan uw bestelling uitkomt of u vragen heeft, mag u altijd contact op nemen met deze specialisten. De contactgegevens zijn ook op de website te vinden.

https://www.share.be/nl/tikklokken