AV media
Image default
Mode en Kleding

Steel Blue werkschoenen

De Steel Blue rang bestaat uit verschillende sterke werkschoenen en veiligheidsschoenen, die allemaal één ding gemeen hebben: maximaal comfort. Zowel steel Blue heren werkschoenen als  Steel Blue dames werkschoenen staan ​​bekend om duurzaamheid en comfort.

Duurzame veiligheidsschoenen met extreem comfort

Steel Blue heeft zeer goed nagedacht over de technologie van hun werkschoenen. Veiligheidsschoenen ondersteunen de voeten optimaal. Dankzij de unieke zoolconstructie van deze duurzame en sterke werkschoenen ervaar je elke dag minder stress op je voeten, knieën, heupen en onderrug. Steel Blue noemt deze zoolconstructietechnologie Tri-Sole Comfort. Het bestaat uit een duurzame thermoplastische urethaan (TPU) of hittebestendige buitenzool van nitrilrubber.

 Steel blue tussenzool

Daarboven bevindt zich een lichtgewicht schokabsorberende tussenzool van polyurethaan. Het heeft een energie absorberende en antibacteriële poriën Permafresh binnenzool met een staaf die goede ondersteuning biedt. Een flexibele antimicrobiële binnenzool met flexibele perforaties in de voorvoet completeert de structuur van de binnenzool. De binnenzool is gemaakt van tweedelig polyurethaan en heeft een slijtvaste coating die vocht afvoert. Daarnaast voelt het soms alsof je lichte schoenen draagt, dit komt mede door de flexibele zool en optimale schokabsorptie. Steel Blue claimt dat hun werkschoenen qua kwaliteit en flexibiliteit zelfs vergelijkbaar zijn met high-end sportschoenen. Dit geldt ook voor de gebruikerservaring. Als je eenmaal voor steel blue hebt gekozen, is de kans groot dat je nooit meer een ander merkwerkschoenen onder je voeten wilt hebben.

 Beste modellen spitse werkschoenen 

Steel Blue werkschoenen zijn onderverdeeld in hoge en halfhoge modellen. Steel Blue heeft ook aan dames werkschoenen gedacht met het opvallende roze Southern Cross Ladies Pink. De

Steel Blue Whyalla Claret is een middelhoge bruine werkschoen met een bekraste neus. Met een sterke TPU-basis, Tri-Sole Comfort-technologie die antislip SRC is. De stalen neus en veiligheidszool zorgen voor maximale bescherming.

Steel Blue Parkes Zip is een zwarte werkschoen, middelhoog model, zijrits en veters. De voorkant heeft een sterke PU-slijtagebescherming. Gemaakt van volledig gewaxt leer en zeer waterdicht. S3  met gestandaardiseerd TPU-buitenplan met SRC-schuif. Gebruik Tri-Sole Comfort-technologie voor uitstekende schokabsorptie en loopcomfort.

Deze high-end werkschoen is helemaal bruin en de sterke PU-neus voorkomt slijtage zoveel mogelijk. De Steel Blue Argyle Claret heeft een TPU-loopzool met sterke grip en Tri-Sole Comfort-technologie voor uitstekende schokabsorptie. Gemaakt van bruin en gewaxt volnerfleer.