AV media
Image default
Dienstverlening

Brandverzekering voor bedrijven

Bent u op zoek naar een uitgebreide brandverzekering voor bedrijven om uw onderneming in de regio Waregem te beschermen? Dan maakt u best een afspraak bij Winsurances. Deze verzekeringsmakelaar bekijkt de specifieke noden van uw bedrijf om zo een persoonlijk verzekeringsplan op te stellen.

Brandverzekering uitbreiden met een machinebreukverzekering

Een brandverzekering dekt de kosten die bedrijven moeten betalen na een brand. Maar een brandverzekering beschermt uw eigendom ook bij natuurrampen, vandalisme en elektriciteitsschade. Winsurances biedt ook veel optionele uitbreidingen aan om een persoonlijke brandverzekering voor verschillende soorten bedrijven te kunnen maken. Zo kan u een waarborg voor accidentele schade aan koopwaren toevoegen, een bescherming voor uw lichtreclame of eentje voor de werklaptops of -computers. Een heel interessante verzekering voor bedrijven die rekenen op machines om hun productie draaiende te houden, is de machinebreukverzekering. Met deze verzekering kan u machines die onvoorzien stoppen met werken, snel laten herstellen zonder u al te veel zorgen te moeten maken over de reparatiekosten. De machinebreukverzekering dekt kosten veroorzaakt door schade berokkend door vallende machines, montagefouten, een slechte uitlijning of onervaren personeelsleden. Natuurlijk mag de schade niet met voorbedachten rade berokkend worden. Ook extra kosten voor het laten overkomen van technici uit het buitenland over versneld vervoer van wisselstukken kunnen gedekt worden, mits uitbreiding van de verzekeringspolis. Een goed verzekerd bedrijf is bestand tegen een stevige stoot, het geld dat u uitgeeft aan een uitgebreid verzekeringsplan is dan ook geen weggegooid geld. Er moet slechts één ding gebeuren en u hebt het geld er al uitgehaald.

Laat brand en machinebreuk uw bedrijf niet verwoesten

Voor een op maat gemaakte brandverzekering, al dan niet met een uitbreidende machinebreukverzekering, neemt u dus best een kijkje op de website van Winsurances in Waregem. Zij bieden ook nog veel andere verplichte en optionele verzekeringen voor bedrijven en particulieren aan. Voor een volledige bescherming van uw eigendom en investeringen, kan u een afspraak maken via hun website.