AV media
Image default
Dienstverlening

Asbest laten saneren in Brussel en omvormen tot zonnepanelen

Dankzij de tijdelijke Vlaamse premie kunnen ondernemingen het asbest van hun gebouwen in Vlaanderen laten saneren door erkende asbestverwijderaars, zoals Asbitech in regio Brussel. Daarna kan u ervoor kiezen om uw dak om te vormen tot een zonnedak. De premie bedraagt 12 euro/m² en kan in enkele specifieke gevallen gecombineerd worden met andere premies. Vooraleer u deze premie krijgt, moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Voorwaarden voor een premie

Eerst en vooral moet u natuurlijk het asbest laten saneren door bijvoorbeeld een bedrijf als Asbitech in regio Brussel. Deze erkende asbestverwijderaars zorgen ervoor dat de sanering op een veilige en efficiënte manier gebeuren. Zo hoeft u geen onnodige risico’s te nemen door het zelf te verwijderen. Daarna is het de bedoeling dat de zonnepanelen geplaatst worden op het dak in regio Brussel waar u het asbest heeft laten saneren. Het mag ook een dak zijn van een ander gebouw op hetzelfde perceel. Deze moeten ten laatste op 31 december 2024 geplaatst worden en minstens 10% van het dak bedekken. De voorschotfactuur moet eveneens in 2022 betaald zijn en de offerte voor de asbestverwijdering moet ondertekend zijn vooraleer u de premie kan ontvangen. Denkt u dat u aan al de voorwaarden voldoet? En heeft u een asbestdak dat dringend aan vervanging toe is? Dan is deze premie perfect voor u en uw onderneming.

Kies voor een erkende asbestverwijderaar

Met vele jaren ervaring en talloze succesvolle asbestsaneringen op hun naam zijn de erkende asbestverwijderaars van Asbitech de beste keuze voor uw project. Ze hebben altijd aandacht voor de veiligheid van mens en natuur. Ze helpen dan ook met veel plezier om het dak van uw onderneming om te toveren in een prachtig zonnedak. Zo bent u niet alleen van het asbest af, maar heeft u ook nieuwe groene energie. Voor meer informatie kan u altijd het bedrijf contacteren. Ze staan elke dag klaar om al uw vragen te beantwoorden.

https://asbitech.eu/asbestsanering/asbestverwijderaar-brussel