AV media
Image default
Woning en Tuin

Professionele ontstopping bij ontstoppingsdienst Antwerpen

Je staat je tanden te poetsen en draait de kraan open om je mond te spoelen. Voordat je het weet, hoor je een borrelend geluid uit de leiding komen. Help, mijn afvoer is verstopt! Om te voorkomen dat het rioolwater omhoog komt, probeer je zelf het een en ander te doen om de verstopping tegen te gaan. Helaas maak je op deze manier de verstopping groter en kun je zelfs de leiding ermee beschadigen. Maar geen reden tot paniek, want Ontstoppingsbedrijf Antwerpen helpt jou snel en effectief van je verstopte afvoer af te komen!

Hoe ontstaat een verstopte afvoer?

Vaak heb je te maken met vuil en vet die zich hecht aan de binnenzijde van een afvoerbuis. Daarnaast spelen haren, zeep- en etensresten ook vaak een grote rol. De ingang wordt hierdoor kleiner en kleiner en op een gegeven moment zelfs geblokkeerd. Dit zorgt uiteindelijk voor een verstopping in je afvoer. Verstoppingen kunnen in verschillende varianten voorkomen. Het water kan zelfs tot aan je enkels op je toilet komen te staan, maar gelukkig is dit niet snel het geval wanneer je op tijd hulp inschakelt van een professionele ontstoppingsbedrijf. 

Professionele hulp van Ontstoppingsdienst Antwerpen

Wanneer het je aan kennis of materialen ontbreekt, kun je een verstopping mogelijk verergeren. Dit kan ervoor zorgen dat het rioolwater met allerlei restjes omhoog komt. Uiteindelijk zal dit voor nog meer schade zorgen, denk bijvoorbeeld aan je meubels en decoratie die door het water gaat rotten, stinken of gewoonweg beschadigd raakt. Schakel daarom de professionele hulp van Ontstoppingsbedrijf Antwerpen in. Zij inspecteren, ontstoppen en reinigen je afvoer op een veilige en professionele manier, met de nieuwste technieken zodat er zo min mogelijk schade ontstaat.

Welke methodes hanteert Ontstoppingsdienst Antwerpen?

Ontstoppingsbedrijf Antwerpen maakt gebruik van de beste en nieuwste methodes om jou van je verstopte afvoer te verhelpen. Dit doen ze door te ontstoppen met bijvoorbeeld:

  • Een frees. Dit gereedschap wordt ingezet bij hardnekkige verstoppingen die ontstaan door wortelvorming of bij kalk. Door te ontstoppen met een frees wordt het vuil of de wortels uit de leiding gefreesd.

  • Een hogedrukreiniger. Hierbij wordt er met hoge druk water in de afvoer gespoten en wordt de verstopping weggespoeld naar het riool.

  • Een ontstoppingsveer. De veer wordt door middel van draaiende bewegingen in de afvoer geduwd waarbij het vuil los wordt geschraapt.

Bel of mail vandaag nog voor een afspraak

Ontstoppingsdienst Antwerpen heeft een netwerk van lokale rioolspecialisten in de regio Antwerpen. Daarom is er altijd iemand in de buurt om je te helpen. De rioolexperts verlenen rioolservice in Antwerpen en omgeving. Ontstaat er dus een verstopping in jouw woning of bedrijf? Bel of mail dan meteen, want bij Ontstoppingsbedrijf Antwerpen staan we voor service en kwaliteit.