AV media
Image default
Vervoer en transport

Rex carrier pleit voor monetaire hulp van Orange City Council

Rex carrier pleit voor monetaire hulp van Orange City Council

Provincial Express Airlines heeft de gemeenteraad van Orange benaderd om de kosten die de vervoerder moet betalen met 70 procent te verlagen.

In een brief aan kamer- en stadhuisleider Reg Kidd zei de koerier, die alle administraties in NSW moet stoppen, dat hij met een monetaire noodsituatie werd geconfronteerd.

Warrick Lodge, Rex senior supervisor van de systeemprocedure, zei dat Rex lang genoeg “vocht om te verduren” om de wereld weer normaal te laten worden na de coronavirus pandemie.

“We zouden kunnen eisen dat de kamer de toezeggingen van Rex aan uw land bevestigt door een verlaging van 70 procent van de hoofdkosten [een door het vliegtuig per passagier betaalde last] die van 1 april tot en met 31 december 2020 moet worden betaald,” zei hij zei.

‘Dit zal van fundamenteel belang zijn voor het uithoudingsvermogen van Rex en daarmee de levensduur van de luchtdiensten naar uw land als Rex bedenkt hoe deze slagerij te verdragen is.’

Het heeft een sluitingstijd van woensdag 25 maart vastgesteld voor een bestuursreactie.

“Mocht deze daling niet denkbaar zijn, dan is de cursus misschien niet industrieel haalbaar met de sterke daling van het aantal reizigers en moeten we mogelijk de nu duidelijk verminderde dienstregeling die voor Orange is getroffen, verder verminderen of moeten we de uitkeringen over het algemeen opschorten tot zodanig dat Rex voldoende in staat is om uw land opnieuw te ondersteunen, “zei hij.

Cr Kidd zei dat het bestuur de wangedrochtheid van de omstandigheid waarnam, maar het had ook tal van verschillende kosten en afbetalingen.

“De commissie moet naar beneden zakken en daar echt rekening mee moeten houden”, zei hij.

In ieder geval zei Cr Kidd dat Rex een “enorme buitenlandse organisatie” was die de hulp van de centrale overheid zou krijgen.

Hij zei dat de commissie verwacht personeel te betalen op de luchthaven.

Begrijp MEER: Cr Kevin Duffy roept op tot opruimen van Orange Cemetery na een tijdje negeren en vandalisme

Maandag meldde Rex dat het alle vluchten naar Orange zou splitsen als onderdeel van een conclusie van zijn administraties, maar vanaf 6 april naar Queensland, behalve als het grote financiële steun zou krijgen.

Het komt zoals Orange’s andere huidige zakenreizigersvliegtuig Fly Corporate heeft gemeld dat het de administratie van Orange op 25 maart vanaf 13.00 uur zal opschorten.

Andrew Major, CEO van Fly Corporate, zei dat beëindigingen van de staat buiten de stad impliceerden dat ze niet tussen de staten konden vliegen.

“De luchtvaartmaatschappij richt zich op het hervatten van taken in de tweede 50% van 2020, maar dit zal worden weergegeven door de mate van effect van de COVID-19-pandemie”, zei hij.

Geen van de luchtvaartmaatschappijen biedt nu kortingen aan, maar biedt eerder krediet aan voor een toekomstige vlucht.

We hebben onze betaalmuur verdreven van onze anekdotes over het coronavirus. Dit verandert snel en we moeten ervoor zorgen dat onze gebruikers zo goed opgeleid zijn als redelijkerwijs verwacht mag worden.

https://flight-tracking.org/