AV media
Image default
Woning en Tuin

Populaire blikvanger: Modulari's muurcirkels

De perfecte manier om saaie wanden te laten stralen, is het ophangen van interessante en aantrekkelijke decoratie. Muurcirkels kunnen hierbij uitkomst bieden. Een muurcirkel is een soort ronde wanddecoratie met uiteenlopende afbeeldingen. Met de muurcirkels van Modulari kies je zelf eenvoudig welke afbeelding en welk materiaal je aan je muur wilt hebben.

Creëer je eigen ontwerp

Je kunt kiezen om een enkele muurcirkel te laten stralen aan je wand, maar je kunt er ook voor kiezen een groep van cirkels een geheel te laten creëren. Mocht je bepaalde foto’s beu zijn op termijn, dan vervang je deze simpel door een andere afbeelding. Je kunt al je creativiteit loslaten op je muur.

Jouw muur, jouw verhaal

Wat deze techniek zo populair maakt, is dat je zelf de regisseur bent van je eigen muur. Kies je voor een enkele afbeelding per muurcirkel of wil je liever een groter geheel creëren en laat je je favoriete afbeelding bestaan uit meerdere cirkels? Dat is aan jou! Kun je niet kiezen uit je eigen afbeeldingen? Neem dan eens een kijkje in de beeldenbank van Modulari. Hier doe je inspiratie op uit talloze afbeeldingen en laat je inspireren door diverse stijlen, illustraties en indrukwekkende citaten voor aan jouw muur.

Muurcirkels

Ontdek de interieurtrends van 2023

De keuze is reuze en dat zorgt soms ook voor keuzestress. Hoe maak je de juiste keuze en wat zijn populaire stijlen van dit moment? De trends die momenteel veel naar voren komen zijn natuurbeelden zoals bloemen en (huis)dieren. Geheel afhankelijk van je interieur kun je er voor kiezen afbeeldingen in zwart-wit af te laten drukken op je muurcirkel. Naast ruime keuze uit de mooiste afbeeldingen kies je ook zelf het materiaal van je muurcirkel. Deze wanddecoratie is te verkrijgen in plexiglas, forex of aluminium.
Mocht je twijfelen over je zelf ontworpen muurcirkels, heb je de mogelijkheid om hulp te krijgen van de interieurexperts van Modulari.

Gebruik de Modulari ontwerptool

Ben je tevreden over je ontwerp? Check dan eerst of de door jou ontworpen muurcirkels goed passen bij je woning. Gebruik hiervoor de handige Modulari ontwerptool. Het enige wat je hoeft te doen is de desbetreffende muur te fotograferen, deze foto te uploaden en zie direct of je ontwerp past in je woning.

Muurcirkels ophangen zonder zorgen

Tijd om je muurcirkel op te hangen. Boren is niet nodig dankzij het ontzettend handige magnetisch ophangsysteem! Ongeacht het type muur, de muurcirkels hangen binnen een handomdraai stevig en recht.