AV media
Image default
Zorg

Een projectverpleegkundige inhuren voor je zorginstelling

Heb je een openstaande vacature binnen je zorginstelling voor een kortere periode? Dan kan het een goed idee zijn om een projectverpleegkundige in te huren die voor de duur van het project binnen je instelling werkzaam is. Bij Pulse HCS kun je terecht voor een verpleegkundige die precies in het profiel past. Dit bedrijf met het hoofdkantoor in Edegem is gespecialiseerd in dienstverlening voor en door zorgverleners.

Wat is een projectverpleegkundige?

Een projectverpleegkundige is een verpleegkundige die specifiek wordt ingezet op een project in de gezondheidszorg. Het werk is vergelijkbaar met dat van iedere andere verpleegkundige, met als verschil dat de professional op een specifiek project wordt ingezet. Dit project kan enkele weken of enkele maanden duren. Als je als zorginstelling een extra persoon nodig hebt gedurende een kortere periode, is het inschakelen van een tijdelijke kracht ideaal. Het is een functie die veel flexibiliteit vraagt, maar ook allround professionals oplevert.

Voordelen van een projectverpleegkundige

Een projectverpleegkundige kan diverse voordelen bieden ten opzichte van iemand vast in dienst nemen. Je krijgt een medewerker op maat die precies in het project past. Voor een ander project kan dan iemand ingezet worden die hier goed bij past, in plaats van dat je altijd dezelfde medewerker moet inzetten. De verpleegkundigen zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat jij als zorgaanbieder tijd kunt besparen. Een goed opgeleide professional helpt je op allerlei vlakken verder.

Hier kun je terecht

Bij Pulse HCS vind je een professionele en goed opgeleide projectverpleegkundige die perfect bij de vacature past. Je plant een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en vervolgens wordt er een raamakkoord opgesteld. Daarna volgt een kennismakingsgesprek met de verpleegkundige in kwestie en wordt er een werkovereenkomst opgesteld. Dit gebeurt pas als beide partijen positief zijn ten opzichte van de samenwerking en het gevoel hebben dat het een goede match is.

https://www.pulsehcs.be/