AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

De teambuilding organisator in België die alles mogelijk maakt

Bent u op zoek naar een goede teambuilding organisator in België die uw specifieke team weer motivatie kan geven en ze kan helpen beter samen te werken? Dan is Corsendonk Support uit Turnhout Vlaanderen een uitstekende keuze. Deze specialist ontwikkelt en organiseert al meer dan 20 jaar teambuilding in België en doet dat nu ook in Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Ze zijn bijzonder flexibel en u wordt zelfs in staat gesteld om uw eigen locatie aan te wijzen. Maar, zoals u hier kunt lezen, hebben ze zelf ook voldoende andere activiteiten waaruit u kunt kiezen en die zonder goede samenwerking niet succesvol kunnen worden afgerond.

Een verscheidenheid aan activiteiten

Besluit u uw teambuilding in België te laten organiseren door dit bedrijf, dan wordt u niet teleurgesteld. U kunt kiezen uit verschillende activiteiten, zoals een city game. Uw medewerkers worden dan door middel van GPS door Antwerpen, Gent of Brussel geleid en moeten onderweg verschillende taken uitvoeren. Een treasure hunt is ook mogelijk, met een konijnenjacht, een foto speurtocht of een oriëntatietocht. Er worden ook escape rooms georganiseerd waarmee uw team in een bepaalde tijd samen raadsels moet oplossen om naar buiten te kunnen. Werken ze niet goed samen, dan vinden ze de oplossing ook niet op tijd.

Andere opties

Corsendonk Support heeft ook een landgoed in Turnhout te Vlaanderen dat ze alleen gebruiken voor hun eigen activiteiten, trainingen, coaching en fundagen. U kunt hier ook prima een dag doorbrengen met familie en/of vrienden. Dit landgoed is zes hectare groot en bevat ook een schitterend klooster voor dagen met slecht weer. Heeft toch een ander idee, dan kunt u uw teambuilding in België, Nederland, Frankrijk of Luxemburg ook laten organiseren op een locatie die u zelf aangeeft. Er is dus maar weinig wat voor deze ontwikkelaar en organisator van activiteiten niet mogelijk is.

https://corsendonksupport.be/