AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

De expertise van een ervaren fietsenwinkel in Antwerpen

Als fietsenwinkel met vele jaren ervaring weten ze bij Amici di Bici exact waar ze moeten op letten tijdens de aankoop van een fiets. Ze delen daarom met veel plezier hun kennis mee aan u, zodat u niet alleen gespecialiseerd, maar ook persoonlijk advies krijgt. Zij staan er namelijk op dat u bij hen langsgaat, zodat ze een betere service kunnen aanbieden en ervoor kunnen zorgen dat uw nieuwe fiets perfect bij u past. Hun aanbod bestaat bovendien niet alleen uit fietsen, maar ook uit accessoires, zoals de Lake CX332 schoenen.

Uit welke merken kan u kiezen bij deze expert?

Wanneer u beslist om langs te gaan bij deze fietsenwinkel in het hartje van Antwerpen, zal u snel merken dat deze specialisten enkele topmerken aanbieden. Heeft u een voorkeur voor een Italiaanse koersfiets? Dan is een Willier Triestina of Pinarello misschien iets voor u. Wie het toch liever in eigen land houdt, krijgt dan weer de keuze tussen twee Belgische kwaliteitsmerken, namelijk Ridley en Eddy Merckx. Naargelang uw persoonlijke voorkeur en het budget waarbinnen u graag wilt blijven, stellen de experten van de fietsenwinkel Amici di Bici in Antwerpen enkele opties voor. Ze bekijken dan of de fiets aangepast moet worden aan uw grootte of rijstijl. Iedereen fietst namelijk net iets anders, waardoor ook de fiets voor iedereen net wat anders afgesteld moet worden. Heeft u eenmaal gekozen voor een fiets van een van deze binnen- of buitenlandse kwaliteitsmerken? Dan is het tijd om de rest van de outfit samen te stellen. Schoenen zijn bijvoorbeeld onmisbaar als u wilt deelnemen aan een echte wedstrijd. Wanneer u echt al op een hoger niveau rijdt, neemt u het best eens een kijkje naar de schoenen van Lake en meer specifiek het type CX332. Wanneer u deze past, voelt u meteen waarom dit een echte koploper is bij de fietsenthousiastelingen.

Neem contact op bij vragen over de verschillende merken

Wilt u graag weten waarom de ene fiets beter gepast is voor een baanrit en de andere voor een ruigere ondergrond? Of wilt u graag vragen of bepaalde aanpassingen mogelijk zijn aan uw nieuwe fiets? Welke vragen u ook heeft, de medewerkers van deze fietsenwinkel in Antwerpen staan u graag te woord. Ga ook zeker eens langs om de nieuwste Lake CX332 schoenen te passen.