AV media
Image default
Dienstverlening

Wilt u uw verzekeringen goed laten regelen in de buurt van Zedelgem?

Als u voor niemand anders verantwoordelijk bent en geen huis of voertuig bezit, is het misschien niet zo moeilijk om de benodigde verzekeringen zelf te regelen. Echter zo gauw u verantwoordelijkheid draagt voor een huis, familie of bedrijf, wordt het allemaal veel gecompliceerder. Het is het overwegen waard om uw verzekeringen uit te besteden aan een specialist in de buurt van Zedelgem, in Loppem. Hier vindt u bijvoorbeeld het kantoor van 2BESURE. De specialisten van deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar besparen u zeker veel tijd en waarschijnlijk zelfs geld. Ze werken namelijk met allerlei verschillende maatschappijen samen en daardoor weten ze het beste pakket voor uw individuele situatie te vinden.

De voordelen van een hospitalisatieverzekering

Het ziekenfonds dekt de meeste reguliere ziektekosten, maar als u te maken krijgt met een buitengewone situatie of een zware langdurige ziekte, is hun aanbod vaak beperkt. Een hospitalisatieverzekering dekt extra medische kosten, kosten voor nazorg en bepaalde zware ziekten die door het ziekenfonds niet (volledig) gedekt worden. U kunt een hospitalisatieverzekering afsluiten bij uw ziekenfonds of bij een verzekeringsmaatschappij als u uzelf en uw gezin veilig wilt stellen.

Verzekeringsmaatschappij of ziekenfonds

De beste mogelijkheid voor u is afhankelijk van uw situatie. Een verzekeringsmaatschappij biedt bijvoorbeeld als voordeel dat uw premie niet stijgt naarmate u ouder wordt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook het verblijf op een privékamer te verzekeren of de vrije keuze van ziekenhuis en arts in Zedelgem en omgeving te garanderen.

Krijg antwoord op al uw verzekeringsvragen

Als u vragen heeft over verzekeringen kunt u altijd contact opnemen met 2BESURE, in de omgeving van Zedelgem. Hun specialisten helpen u de beste mogelijkheden te vinden en al uw verzekeringen goed op orde te hebben. Om tijd en moeite te besparen regelen ze de meeste zaken online. Is er echter veel te bespreken, liggen er complexe keuzes voor of wilt u gewoon liever iemand direct kunnen aankijken, dan kunt u voor verzekeringen ook het kantoor bezoeken in Loppem, vlakbij Zedelgem.