AV media
Image default
Woningen

Krijg meer bezoekers over de vloer met een vastgoedstylist

Wist u dat een vastgoedstylist u heel wat tijd en moeite bespaart wanneer u uw woning of appartement wil verkopen? Zij zorgen voor advies op maat van uw pand en gaan een stapje verder met het verkoopklaar maken van uw woning. Een samenwerking met een specialist van IntraStijl zorgt ervoor dat u meer potentiële kopers over de vloer krijgt. Wilt u graag weten hoe de vastgoedstylist precies kan helpen? Wij leggen u het graag even uit.

Maak uw pand meteen klaar voor verkoop

Als eerste stap gaat de vastgoedstylist van IntraStijl bepalen welke aspecten er van uw woning of appartement beter kunnen. Natuurlijk worden de pluspunten behouden. Het zou jammer zijn om een prachtige vloer, gezellig hoekje of natuurlijke lichtinval te verdoezelen. Daarna krijgt u de kans om prachtige (kartonnen) meubelen uit te kiezen om het interieur aantrekkelijker te maken. Hoe mooier, hoe meer kliks op uw afbeeldingen op immosites! Ook tijdens het effectieve bezoek laat u de gehuurde items best staan. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat kopers slechts enkele minuten nodig hebben om te beslissen of ze interesse hebben in een woning of appartement. Een vastgoedstylist van IntraStijl plaatst de verzekerde meubelen en komt ze weer ophalen na verkoop of na de afgesproken tijdsperiode. Zo hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken over het verkoopproces! Elke stap ligt in de juiste handen van een vastgoedstylist.  

Een vastgoedstylist inschakelen

Een professional inschakelen helpt u om de eerste stappen richting een gunstig bod te zetten. Contacteer de specialisten en bespreek meteen de mogelijkheden voor uw woning of appartement. De vastgoedstylisten gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw pand visueel aantrekkelijker te maken. Wedden dat u meer bezoekers lokt? Aarzel niet langer en neem contact op via telefoon of via e-mail. De contactgegevens van het bedrijf IntraStijl kan u simpelweg terugvinden op de website van het bedrijf. 

https://www.intrastijl.be/