AV media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kan een advocaat ondernemingsrecht betekenen bij een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer er ernstige financiële problemen ontstaan in uw bedrijf en een faillissement dreigt, wilt u natuurlijk alle mogelijke kansen benutten om uw bedrijf te redden. Een mogelijkheid die u heeft als u meer tijd wilt winnen is een gerechtelijke reorganisatie. Wanneer u deze mogelijkheid wilt benutten kunt u het beste een advocaat ondernemingsrecht benaderen om u advies en ondersteuning te bieden. Een advocaat met dit expertisegebied is gespecialiseerd in de juridische aspecten van een onderneming. Overweegt u een gerechtelijke reorganisatie, dan kunt u voor juridische bijstand contact opnemen met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven.

Een advocaat ondernemingsrecht voor advies en ondersteuning bij een gerechtelijke reorganisatie

Door een gerechtelijke reorganisatie krijgt uw bedrijf tijdelijk wat meer ademruimte wat betreft betalingen aan schuldeisers zodat u orde op zaken kunt stellen. U kunt het opschorten van de betalingen gebruiken om uw bedrijf te herstructureren of helemaal van koers te veranderen om een faillissement te voorkomen. Wilt u respijt wat betreft uw schuldeisers dan kunt een verzoekschrift indienen waarin u een gerechtelijke reorganisatie aanvraagt. Uw advocaat kan u helpen dit verzoekschrift op de juiste wijze op te stellen en ervoor te zorgen dat alle documentatie correct wordt aangeleverd. Bovendien kan uw advocaat ondernemingsrecht u ook helpen door op te treden als bemiddelaar in de onderhandelingen met uw schuldeisers.

Meer dan 20 jaar ervaring in de economische sector

Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven wat is opgericht in 2001 heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de economische sector. De bekwame advocaten die bij dit advocatenkantoor in dienst zijn hebben verschillende expertises, zoals een advocaat in ondernemingsrecht. Deze advocaten kunt u niet alleen inschakelen voor een gerechtelijke reorganisatie maar ook voor het opstarten van een vennootschap of wanneer u een handelsgeschil heeft. Met welk juridisch vraagstuk u ook te maken krijgt met uw onderneming, met de juridische expertise van Caluwaerts Uytterhoeven vindt u vast een passende oplossing.