AV media
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom zou u investeren in vastgoed?

Heeft u een boel geld op uw spaarrekening staan? Dat levert tegenwoordig helaas zo goed als niets op. Daarom kunt u overwegen om uw geld op andere manieren te investeren. Zo kunt u bijvoorbeeld investeren in vastgoed. Door vastgoed te kopen en nadien te verhuren kunt u uw eigen lening (deels) afbetalen met de huur die u maandelijks ontvangt. Vindt u dat allemaal te veel werk? Dan kunt u beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Lees verder en ontdek waarom investeren in hun vastgoed een goed idee is.

Zekerheid én weinig werk

Indien u ervoor kiest om te beleggen in het vastgoed van dit bedrijf kiest u voor een echte specialist. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring en bieden hun klanten zekerheid en volledige ontzorging aan. Hoe verloopt het investeren in hun vastgoed? Het proces begint met het aankopen van een van hun vakantiehuisjes. Nadien verhuurt u uw nieuwe woning meteen weer aan hen. Zij nemen meteen al uw taken over, waardoor u zelf niets meer moet doen. Zo staan zij in voor het contact met huurders en verzorgen zij het onderhoud van uw vakantiehuis. Is er een tijdje geen bezetting in uw accommodatie? Geen nood, wanneer u belegt in vastgoed van Center Parcs Vastgoed geniet u van zekerheid. Ze bieden u als eigenaar namelijk gegarandeerd een inkomen uit verhuur. Bovendien gaan ze enorm verstandig om met energie waardoor de financiële lasten erg laag liggen.

Koop een huisje in uw favoriete domein

Als Europese marktleider in lokaal toerisme heeft dit bedrijf tal van vakantiedomeinen waar u in vastgoed kunt beleggen. Zoek uw favoriete locatie op en informeer naar het huidige aanbod aan beschikbaar vastgoed. Zit u met vragen over het investeren in een vakantiehuis? Contacteer hen dan vandaag nog. Dankzij hun ervaring bent u zeker dat u advies op maat zult krijgen.