AV media
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw verzekeringskantoor in Waregem voor uw business

Wilt u graag een verzekering afsluiten voor uw onderneming? Zodat bijvoorbeeld uw bedrijfsvoertuig, uw gebouw of ander materiaal verzekerd is? Dan bent u bij Zakenkantoor Vereecke aan het goede adres om uw bedrijf zonder risico’s verder te laten bestaan. Elke onderneming is anders en daarmee ook de risico’s, dit verzekeringskantoor uit Waregem zet de puntjes voor u op de i. 

Bescherm uw zaak met een verzekering

Als uw onderneming relatief groot is en over meerdere bedrijfsvoertuigen beschikt, is het een goed idee om deze te verzekeren. Dit kan gaan over verschillende auto’s zoals bestelwagens, maar ook personenauto’s. Niet alleen verzekert u uw auto tegen diefstal, maar ook tegen schade zoals ongevallen en autopech. U bent als werkgever namelijk verplicht hen tegen arbeidsongevallen te beschermen, zelfs al zijn ze nog maar een dag in dienst. Ook beschermt u best het gebouw van uw onderneming tegen brand. Neem daarom een brandverzekering in Waregem om uw gebouw te beschermen tegen verschillende zaken zoals schade door storm en schade, vandalisme en waterschade. Gaan machines bijvoorbeeld stuk of raken ze beschadigd? Dan kan u bij ons terecht voor verzekeringsoplossingen voor uw machinepark. Zoals u ziet, kan u bij dit verzekeringskantoor in Waregem terecht voor uw onderneming te beschermen tegen allerlei ongelukken. Een andere verzekering dat u werknemers u niet in dank zullen afnemen, maar zeker niet verplicht is af te sluiten, is een hospitalisatieverzekering. Het kost werknemers handen vol geld en is een zeer aantrekkelijk extralegaal voordeel voor hen. Het is voordeliger om je medewerkers een hospitalisatieverzekering aan te bieden dan eenzelfde verhoging van het nettoloon.

Wees verzekerd en raadpleeg deze firma

Ga voor meer zekerheid in uw leven en kies voor een goede bescherming van uw bedrijf. Met dit verzekeringskantoor uit Waregem is uw bedrijf in goede handen. Daarnaast doen ze er ook alles aan om u het juiste advies mee te geven en u zo goed mogelijk te helpen in uw keuze. U kan hen eenvoudig contacteren door hen een e-mail te sturen of te surfen naar hun website.