AV media
Image default
Particuliere dienstverlening

Monturen in frisse kleuren met garantie op brillenglazen

Bij deze brillenwinkel in de regio van Genk vindt u brillen met opwindende kleuren, contrasten en moderne materiaalmixen. Doordat zij verschillende merken verkopen zoals brillen van Burberry, Blac, Chloé, Dolce & Gabana, Ellie Saab bent u klaar voor een nieuwe look. Deze monturen in frisse kleuren zijn ideaal voor in het voorjaar. Bij bruninx.be krijgt u zelfs garantie op de brillenglazen en gaat u voor een echte lentelook.

Zeg hallo lente met deze brillen

Ontdek de leuke lentecollectie van deze brillenwinkel in Genk en vier het nieuwe seizoen met een nieuw voorjaarsmontuur. Ga bijvoorbeeld voor een fris groen kleurtje of een lichte blauwe bril die uw lentelook helemaal afmaken. Wij hebben monturen in vrolijke speelse kleuren, maar ook in aardse tinten. Het hangt maar net af wat voor type u zelf bent en waar u gelukkig van wordt. Minimalistische monturen, waarbij de bril voorzien is van een eenvoudig design met soms een onverwachte twist, zijn ontzettend trendy vandaag de dag. Ga voor less is more in deze brillenwinkel in Genk en ga de lente in met een eigenzinnig of oversized montuur waar u zich comfortabel bij voelt. Daarnaast geniet u bij multifocale glazen ook van een garantie. Deze brillenwinkel in Genk wilt dat u helemaal kan wennen aan uw bril.

Bestel nu uw brillen hier

Wilt u graag een nieuwe bril bestellen en fris de lente tegemoet gaan? Kom dan eens langs bij deze brillenwinkel in Hasselt. Houdt u van simpele monturen van lichte materialen? Dan zit u hier helemaal goed. Of u nu een minimalistische of een meer neutrale bril wilt, u kiest volledig zelf waar u voor wilt gaan. Het is daarnaast mooi meegenomen dat er ook een garantie is op deze brillenglazen. Neem eens een kijkje op hun website en laat u verrassen door hen.