AV media
Image default
Groothandel

Uw volgende wagen importeren uit Duitsland

Wanneer u ervoor kiest een nieuwe wagen te kopen, is het verstandig eens te kijken naar de prijzen voor een wagen in het buitenland. Die zijn namelijk vaak goedkoper dan wagens in België. Maar het is dan wel belangrijk dat u voor een correcte invoert zorgt. Als u een auto wilt kopen en vanuit bijvoorbeeld Duitsland een vlotte import in België wilt regelen, is het een goed idee om hiervoor een professional in te schakelen. Die vindt u bij Trex Cars. Zij helpen u graag verder met een verzorgde invoer van uw wagen.

De keuze en de invoer van uw wagen wordt beter met deze kenners

Ze werken het gehele proces van a tot z voor u uit. Hieronder kan u rekenen: de selectie van de juiste verkoper en het juiste model van wagen, het verzekerde transport, de verzekeringen die uw wagen nodig heeft, de correcte administratie en de preregistratie alsook alle wettelijke verplichtingen omtrent de douane. Als u zonder zorgen een auto wilt kopen vanuit Duitsland en een vlotte import wilt in België, moet u vast en zeker bij Trex Cars zijn! Alles start bij de zoektocht. Eens er een wagen gevonden is die tegemoet komt aan uw noden, gaan ze onderhandelen met de verkoper. Nadien zullen ze een controle uitvoeren om zo veel mogelijk uit te sluiten dat er onverwachte defecten aan uw wagen zijn en vervolgens gaan ze een verzekerd transport regelen zodat uw wagen veilig toekomt in België.

De specialisten in het invoeren van uw wagen

U kan deze kenners absoluut vertrouwen om de import van uw wagen tot een bevredigend einde te brengen. Twijfel niet en contacteer hen nu voor een afspraak of ga eens langs. Ze zullen u met veel plezier ontvangen en het gehele proces tot in de puntjes uitleggen. U zal niet voor onverwachte verrassingen komen te staan of extra kosten achteraf krijgen: deze kenners leggen u alles van tevoren heel duidelijk uit. Een auto kopen vanuit Duitsland en de verzorgde import in België ging nog nooit zo vlot!