AV media
Image default
Dienstverlening

Sneller te werk gaan door een verpakkingsmachine te kopen

Bent u soms ook uren aan het sukkelen met de verpakking van uw product toch maar netjes dicht te krijgen? Laat u dan bijstaan door een machine die het moeilijke werk in uw plaats doet. Bij de firma ServiPack in Wortegem-Petegem bij Kortrijk kunt u zo een verpakkingsmachine kopen. Zij hebben een heel ruim assortiment. Hierdoor vindt elk bedrijf in welke sector dan ook wel een machine die hen weet te boeien. Ook binnen elke prijscategorie is er wel een verpakkingsmachine. Als u een kijkje gaat nemen op hun website vindt u waarschijnlijk een aantal machines die u in uw verpakkingsproces kunnen ondersteunen of zelfs heel de verpakking voor hun rekening kunnen nemen.

Voor slechts een kleine hulp of een grote machine

Waarbij u ook hulp kunt gebruiken, deze firma heeft er wel een verpakkingsmachine voor die u kunt kopen. Naast dat ze een zeer ruim aanbod hebben aan soorten machines, denk hierbij aan machines om zakjes dicht te maken, dozen toe te plakken of folies rond paletten te wikken, hebben ze ook verschillen in functies van machines. Enkele zijn volledig automatisch, maar andere bieden slechts een kleine hulp waarvoor een menselijke hand wel nog nodig is. Het voordeel aan deze iets eenvoudigere machines van ServiPack is wel dat ze kleiner en makkelijker zijn in gebruik en ook kleiner zijn van prijs. Hierdoor zijn ze voor kleine zaken veel toegankelijker.

Bekijk het hele aanbod

Wilt u graag een verpakkingsmachine kopen om te gebruiken binnen uw bedrijf? Dan kunt u het best eens contact opnemen met deze firma. Dat kunt u doen door hen een e-mail te sturen of even telefonisch contact op te nemen. Zit u toch nog met enkele vragen? Hun werknemers beantwoorden dan al uw vragen en raden u als dat nodig is aan om misschien eerst een proefmodel te installeren.

https://servipack.be/