AV media
Image default
Groothandel

Deze experts kunnen uw waterglazen bedrukken

Wenst u waterglazen te laten bedrukken en vraagt u zich af welke verschillende opties u heeft? Of wilt u graag weten hoe dit verloopt? Lees dan snel verder. 5dcor is een leverancier van bedrukte glazen. Bij hen kunt u waterglazen laten bedrukken in grote oplages, en dit op verschillende wijzes.

Glazen bedrukken door middel van verschillende technieken

Wat echt uniek is aan dit bedrijf zijn hun verschillende druktechnieken. Ze hebben namelijk een groot aantal verschillende technieken onder de knie, waardoor ze echt op maat van uw wensen kunnen werken. Ze voeren onder meer volgende verschillende soorten drukken uit:

–        Tampondrukken: Dit is een indirecte druktechniek die vaak wordt gebruikt voor promotionele producten, aangezien het snel is en op bijna elke gewenste vorm kan worden toegepast. Er zijn echter twee nadelen, namelijk dat het enkel geschikt is voor kleine oppervlaktes en het oppervlak mag niet te sterk afgerond zijn.

–        Zeefdrukken: Deze druktechniek werkt via doordruk. Er wordt gewerkt met een zeefdrukraam met doorlatende plekken, waardoor de inkt gedrukt wordt. Het voordeel van een zeefdruk is dat het een heel duurzame manier van bedrukken is. Het nadeel is wel dat het een zeer arbeidsintensief proces is en dus enige tijd in beslag neemt.

–        Heat transfer of heat release: Bij deze indirecte druktechniek wordt de inkt eerst in spiegelbeeld op een speciale drager geplaatst. Vervolgens wordt hierop een lijmlaag aangebracht en met behulp van een heatseal-pers wordt de bedrukking op het eindproduct gedrukt. Deze druktechniek laat toe om bedrukkingen te plaatsen op vormen die geen enkele andere druktechniek kan bedrukken.

Neem contact op met deze specialisten

Heeft u nog vragen over het bedrukken van glazen? Of wilt u zelf waterglazen laten bedrukken bij dit bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen. Aangezien het bedrukken van waterglazen echt hun passie is, zullen ze u zeker graag verder helpen. Bij hen rekent u op een uitstekende service!

https://www.5dcor.com/