AV media
Image default
Dienstverlening

Professioneel transport van uw goederen vanuit Antwerpen naar heel Europa

Bent u op zoek naar een vooruitdenkend transportbedrijf in Antwerpen? Denk dan zeker aan het gevestigde transportbedrijf S’Jegers. Hun bedrijf is gevestigd in Laakdal, nabij Geel op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg en verzorgt transport door heel Europa. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1995 en vervoert jaarlijks maar liefst 150 000 zeecontainers. Uw goederen zijn in ieder geval in ervaren handen.

Immer groeiende vloot en infrastructuur

Wat begon als een transportbedrijf voor zeecontainers, groeide over de jaren uit naar een bedrijf dat het transport van verschillende vrachttypes verzorgt vanuit Antwerpen. De vloot van deze transportgigant bestaat momenteel uit een 300-tal trekkers, 250 huifwagens, 600 containerchassis, en een 20 trekkers speciaal voor koel- en vriestransport. In de magazijnen en depots van dit bedrijf kan u uw goederen laten stockeren op verschillende plaatsen in Antwerpen voor tijdelijke opslag of overslag tijdens het transport. Het bedrijfseigen team van mecaniciens onderhoudt alle vrachtwagens en herstelt waar nodig. Een fumigatiezone zorgt voor containers die volledig vrij zijn van schimmels en ongedierte dat uw goederen zou kunnen beschadigen. Zeker voor bulkgoederen, zoals hout en biomassa, of verpakte goederen in grote hoeveelheden, zoals houten paletten, bent u bij hen aan het juiste adres. Dit transportbedrijf heeft namelijk veel ervaring in walking floor-transport. Dankzij een hydraulische vloer die de goederen automatisch naar buiten rolt, is walking floor-transport enorm tijdbesparend.

Laat het transport van uw goederen over aan ervaren handen

Dit bedrijf verzorgt graag het transport van uw goederen doorheen heel Europa. Ze reageren snel wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt via hun website en zorgen voor een vlot transport. Dankzij het feit dat ze werken met walking floor-transport, bespaart u heel veel tijd bij het vervoer van bulkgoederen. Neem een kijkje op de website van S’Jegers als u geïnteresseerd bent om de ervaring van dit bedrijf te gebruiken voor uw volgende transport.

https://sjegers.eu/walking-floors/