AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Pluk de dag met een ochtend ballonvaart

Ballonvaren is een fantastische ervaring. Iets waar u gegarandeerd geen spijt van zult krijgen. Wilt u op het fraaiste moment in de lucht zijn? Dan kiest u voor een ochtend ballonvaart. Bij Madou vindt u tal van mogelijkheden om ’s ochtends vroeg de lucht in te gaan. België van bovenaf in het ochtendgloren zien, is dé manier om uw dag te beginnen. Weet u al waar u precies de lucht in wilt? Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen is vrijwel overal mogelijk. Er gelden minimale restricties voor waar een ballon mag vliegen. U hoeft alleen rekening te houden met enkele no-fly zones rond bepaalde grote steden en vliegvelden.

Zie heel het land tot leven komen

Kiest u voor genoemde specialist, dan kiest u voor 43 jaar ballon-vliegervaring. Zo maakt u van uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen een gegarandeerd succes. De ervaring is onvergetelijk. Overigens bent u niet genoodzaakt een ochtend ballonvaart te vliegen: ballonvaren kan de hele dag door. Zorg voor sportieve kleding en let extra goed op schoeisel. Op grote hoogte kan het bovendien flink waaien. België slaapt, België wordt wakker: lichtjes doven, auto’s en mensen komen in beweging. Tijdens uw ochtend ballonvaart kunt u het allemaal van bovenaf bewonderen. Uw vlucht duurt ongeveer een uur. Gedurende die tijd zult u zich geen moment vervelen. Tijdens uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen valt overal iets te ontdekken. Stippel zelf uw gewenste route uit. U boekt uw ochtend ballonvaart al vanaf twee inzittenden. Extra service krijgt u met het VIP arrangement. Ballonvaart met een groep? Geniet dan van extra groepskorting.

Groot of klein gezelschap

Door de hele ballonvloot in te zetten, kan Madou ruim 100 passagiers tegelijkertijd de lucht inbrengen. Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of familiefeest. Met het gezin de lucht in? Ook dan is een ochtend ballonvaart iets voor u. De specialist helpt u met het vinden van de fraaiste routes en verzorgt u volledig.