AV media
Image default
Sport

Deze kinesist is gespecialiseerd in sportblessures

Heeft u last van een pijnlijke blessure die u dagelijks leven belemmert? Dan is het zeker geen overbodige luxe om te vertrouwen op een kinesist die aan de slag gaat met allerlei sportblessures. Het team van Sportkinetics, een centrum in Mechelen nabij Antwerpen, helpt u op weg om opnieuw actief te worden en volledig pijnvrij van het leven te genieten. Dankzij de persoonlijke aanpak van de kinesist worden ingewikkelde blessures verholpen én voorkomen op langere termijn. Zij helpen u om de sterke en zwakke punten van uw lichaam beter te leren kennen. Bent u benieuwd naar de gespecialiseerde therapie van dit sport performance centrum? Lees dan snel hieronder verder. 

Herstel snel en gericht uw lichamelijke functies

Aan de hand van een screening stelt de kinesist een plan van aanpak op om de sportblessures te genezen en te voorkomen. Na elke individuele sessie wordt er gekeken naar de progressie van uw lichaam om het behandelplan aan te passen indien nodig. Hoe meer inzicht, hoe beter uw fysieke prestatie zich herstelt na een pijnlijke blessure. De sessies bij de kinesist, gespecialiseerd in sportblessures, duren langer om zo het totale herstelproces te verkorten. Wilt u graag meer sessies inplannen om uw sportprestaties nog verder te verbeteren? Ook dat is mogelijk bij het sport performance centrum Sportkinetics in Mechelen, niet ver van Antwerpen.    

Neem vandaag nog contact op met het team

Informeer gerust naar de visie van de kinesist en de andere leden van het team om uw complexe en pijnlijke sportblessures te behandelen en te voorkomen. Neem een kijkje op de website van het bedrijf en contacteer een van de professionele medewerkers. Maak online een afspraak, contacteer ze per telefoon of stuur een e-mail met al uw vragen. Zij contacteren u zo snel mogelijk met meer informatie over een gepaste aanpak om uw lichamelijk probleem te verhelpen.

https://www.sportkinetics.be/