AV media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé groothandel voor horeca biedt de beste apparatuur aan

Natuurlijk wilt u met uw horecaonderneming een verschil maken. Een unieke plek maken waar mensen samen komen om te eten, drinken en genieten. Dit kan in een rustieke koffiebar zijn midden in de stad of juist een sterrenrestaurant in een onverwacht dorp – maak uw dromen waar. Dit kunt u niet zonder de juiste apparatuur voor in uw horeca. Dankzij kwalitatieve apparaten wordt het voor uzelf en uw personeel makkelijk om heerlijke gerechten te bereiden, te bewaren en uit te serveren. In de online shop van Horeca Koeling, dé groothandel voor horeca in België, vindt u alles wat u nodig heeft.  

Welke apparatuur heeft u nodig?

Het kan erg lastig zijn om te bepalen welke apparatuur u écht nodig heeft. Zeker wanneer u een startende ondernemer bent wilt u het kapitaal graag aan de juiste apparatuur uitgeven. Bij Horeca Koeling vindt u alle mogelijke apparatuur. Voor een keuken zijn er bijvoorbeeld diverse fornuizen, koelkasten, vrieskisten en ovens beschikbaar. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om kleinere horeca apparatuur aan te schaffen zoals staafmixers, verwarmde voedselbakken en broodroosters. Voor de kleinere horecagelegenheden die alleen drinken serveren zijn er koeletalages, espressomachines en citruspersen. Wat heeft u nodig? Bespreek het met een van de medewerkers.

Vertrouw op de beste groothandel voor kwaliteit en service

Bij Horeca Koeling bent u gegarandeerd van de laagste prijzen wanneer u horeca apparatuur wilt aanschaffen voor uw onderneming. Daarnaast geniet u van een premium service en garantie bij de aankoop van apparatuur, waarmee u de horeca naar een hoger niveau tilt. Zo komt een ervaren monteur de apparatuur bij u installeren, nadat deze binnen enkele werkdagen bij u wordt geleverd. Ook heeft u op de meeste kwaliteitsmerken een garantie van 2 jaar of langer. Bent u ook overtuigd van de service bij Horeca Koeling, dé groothandel voor de horeca in België? Bestel dan uw apparatuur voor de horeca via de online shop of neem contact op bij vragen.

https://www.horecakoeling.be/