AV media
Image default
Verbouwen

Werk voortaan met uitstekend polyester plamuur

Zoekt u nog naar de goede materialen voor uw volgende project? Dan moet u zonder twijfel de polyester plamuur van Vosschemie Benelux overwegen. Dit is een uitstekend materiaal dat zich leent voor verschillende werkzaamheden. Zo kunt u hiermee afwerken, omdat het over de perfecte schuurbaarheid beschikt. Daarnaast gebruikt u het ook als opvulmiddel om oneffenheden van maximum 5 mm aan te pakken. De vezelsterke pasta’s kunnen tot enkele centimeters dikte aangebracht worden. Bij Vosschemie Benelux leveren ze zelfs polyester spuitplamuur, die u makkelijk aanbrengt door middel van een verfpistool. U merkt het al; dit product is multifunctioneel en levert op elk vlak de allerbeste kwaliteit.

Gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Polyester plamuur is het middel dat met vele andere materialen compatibel is. Zo kunt u het metaal van uw auto zelfs afwerken met dit product. Heeft u last van houtrot aan een meubel of een andere constructie? Dan kunt u dit eenvoudig opvullen en wegwerken met deze plamuur. Zelfs het glad zetten van polyester en het opvullen van gaten in beton is een klus die zo geklaard is. Of u nu een ervaren klusser of een occasionele doe-het-zelver bent, met polyester plamuur kan iedereen aan de slag. Bij Vosschemie Benelux kunt u ook vragen naar een specialere uitvoering met bijvoorbeeld brandvertragende of styreenvrije eigenschappen.

Schakel de hulp in van de medewerkers

Wanneer u twijfelt over het gebruik van polyester plamuur, is het altijd verstandig om beroep te doen op de kennis van de medewerkers van Vosschemie Benelux. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen en opmerkingen. Zij zorgen ervoor dat u snel bent voorzien van een antwoord en bieden advies op maat. Zo maakt u altijd de juiste keuzes en kunt u het maximale halen uit dit product. Twijfel daarom zeker niet om eens contact op te nemen met dit bedrijf en te vragen naar wat het beste past voor u!

https://www.vosschemie-benelux.com/nl/