AV media
Image default
Aanbiedingen

Een rolbaan nodig?

 

Ben jij continu bezig met het transporteren van goederen? Dan kun jij het jezelf een stuk gemakkelijker maken met een rolbaan! Rollenbanen kunnen namelijk op diverse plekken in het productieproces worden toegepast en zorgen er voor dat je zware goederen kunt verplaatsen. Je hoeft dus niet meer handmatig deze producten te verplaatsen, maar dit gaat aan de lopende band door waardoor jouw werkzaamheden een stuk makkelijker worden. Een rollenbaan is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat iedereen dit kan gebruiken. Meer over een rolbaan lees je in dit blog.!

Waarom een rolbaan? Een rollenbaan aanschaffen doe je niet zomaar. Daarom is het verstandig om dit te doen bij een partij die gespecialiseerd is in diverse transportbanden. Schaf dit daarom aan bij ACB Transportbanden. Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Gebruik een rolbaan als je bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit moet voeren, zoals het verpakken van pallets en coderen van pallets. Werk jij in een magazijn of distributiecentrum? Dan is dit geschikt voor jou!

Alle mogelijkheden Rollenbanen zijn er is verschillende soorten en maten, namelijk een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of een harmonica rollenbaan. Je kunt zelf kiezen welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou! Weet je het niet zeker? Dan helpen de specialisten jou natuurlijk verder, want het is wel belangrijk dat je de juiste rollenbaan aanschaft. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties.

Advies van de specialisten Meer weten over een rollenbaan en alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bekijk nu eerst de website van ACB Transportbanden, want hier vind je meer informatie. Je kunt vervolgens contact opnemen met de specialisten en zij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je van een passend advies.

https://www.acb-transportbanden.be/