AV media
Image default
Dienstverlening

Reken op een expert voor de digitale transformatie van bedrijven

Als u nood heeft aan een digitale transformatie rekent u best op een expert. Bij Kapua in Westerlo vindt u deze. Met een jarenlange ervaring in het vak, staan ze u graag bij met het digitaliseren van uw administratie. Een digitale transformatie op maat van alle bedrijven vindt u hier. En hoe dat nu juist in elkaar zit? Wel, dat zetten we graag voor u op een rijtje.

De aanpak

Als u Kapua inschakelt voor de digitale transformatie van bedrijven, kunt u kennismaken met hun aanpak via een eerste kennismakingsgesprek. Aangezien het een bedrijf is dat focust op digitalisering, verloopt dit eerste gesprek online, via video. Dat is handiger dan u te moeten verplaatsen, en zo vindt u snel een gaatje in uw agenda. Samen met jou gaan ze jouw doelen bespreken, je bedrijfsprocessen, de huidige stand van zaken en waar je graag naartoe wilt. Zo vormen ze een beeld van wat jij precies nodig hebt voor jouw zaak. Nadien ontvang je een offerte op maat voor je documenten die jij wilt laten digitaliseren, en een tot in de puntjes uitgekiemd plan van aanpak. Zij zorgen voor alles: configuraties, integraties en migraties van toepassingen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken, want alles wordt voor u gedaan. Tot slot ondersteunen ze jou bij de nieuwe werkwijze zodat jij hier wegwijs in kan worden. Ze kunnen je bovendien een constante en feilloze werking garanderen van je digitale administratie.

Waar wacht je nog op? Schakel hen nu in!

Ben je het beu om telkens tijd te verliezen met die eindeloze stapels papierwerk? Heb je geen zin meer om telkens in alle kasten op zoek te gaan naar dat ene document dat je nu direct nodig hebt? En wil je vermijden dat er fouten in de administratie van je zaak sluipen? Schakel dan Kapua in voor een digitale transformatie op maat van bedrijven. Neem vrijblijvend contact met hen op en ontdek wat ze voor jou en jouw zaak kunnen betekenen.

https://kapua.be/