AV media
Image default
Dienstverlening

Op Your Business online kunt u rekenen

Your Business online is een modern social media bureau met een kantoor in Antwerpen en in het Nederlandse Bosschenhoofd. U bent bij Your Business online aan het juiste adres als u uw omzet wilt vergroten met vernieuwende online strategieën. Dit team van specialisten heeft veel ervaring met Instagram, Pinterest, YouTube, LinkedIn en Facebook marketing. Social media bureau Your Business Online is gepassioneerd en creatief; iedere klant kan rekenen op 100% inzet en toewijding. Als u een samenwerking aangaat met dit bureau krijgt u een vast persoon als aanspreekpunt. Hij of zij zal uw vragen beantwoorden, met u brainstormen, tips geven enzovoort.

Belangrijke social media platforms

Wij lichten hier drie belangrijke online kanalen toe.

Facebook

Facebook is nog steeds nummer 1 sociaal platform. Groot voordeel is dat er veel manieren zijn om klanten / doelgroepen te bereiken. Om te voorkomen dat u mikt op ‘de grote massa’, is het aan te bevelen gericht berichten en / of advertenties te plaatsen voor

een groep mensen in een bepaalde leeftijdscategorie (jongeren / twintigers / dertigers et cetera);

  • vrouwen / mannen;
  • eigenaren van bedrijven;
  • inwoners van een bepaalde provincie;
  • mensen met een specifieke hobby.

Dit lijstje kan in principe eindeloos aangevuld worden; Facebook is het kanaal om doelgericht te targetten. 

LinkedIn

LinkedIn staat bekend als hét zakelijke medium online. Het is een plek om collega’s te ontmoeten, concurrenten in de gaten te houden en nieuwe doelgroepen aan te boren. LinkeIn is ook een informatiebron van onschatbare waarde. Mensen delen er dagelijks, wekelijks of maandelijks waar ze in geïnteresseerd zijn. Wereldwijd zijn er 500 miljoen actieve LinkedIn gebruikers.

YouTube

Wilt u online filmpjes en animaties inzetten? We raden YouTube als platform aan. Als u een eigen kanaal start, kunt u er op rekenen dat u gevonden wordt. Na Google is YouTube namelijk de meest gebruikte zoekmachine. In de begintijd was YouTube met name gericht op het vermaken van mensen. Grappige en ontroerende video’s werden veel bekeken. Op dit moment is YouTube een volwaardig zakelijk kanaal. Bedrijven presenteren zichzelf rechtstreeks en /of via influencers.