AV media
Image default
Aanbiedingen

Moderne trouwringen

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. En hier hoort natuurlijk die fantastische trouwring bij waar je de rest van je leven van geniet. De ideale trouwring is geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak. Terwijl de één op zoek is naar die traditionele gouden ring, wordt de vraag naar een moderne ring steeds groter. Denk hierbij aan de kleur, de stijl of het materiaal. 

 

Titanium:

Een populaire keuze voor moderne trouwringen. Titanium is één van de hardste metalen, maar tegelijkertijd erg licht. Dit maakt het erg aangenaam om te dragen. Ook voor mensen met allergieën is dit een ideale keuze. 

 

Wolfraam: 

Perfect voor een stoere, moderne ring. Een ring die blijft glanzen en waar geen zichtbare krasjes op komen. Dit metaal is vier keer harder dan titanium. Hoewel je jarenlang van een schitterende ring kunt genieten, is het moeilijk om de ring te laten graveren. Dit wordt gedaan via een laser waar extra kosten aan zijn verbonden. Ook is het niet mogelijk om de ring aan te passen, vanwege het harde materiaal. Heb je daar geen problemen mee, dan is dit zeker een fantastische optie voor een moderne ring. 

 

Palladium:

Palladium is één van de meest zeldzame metalen. Het is een natuurlijke witte metaal, hypoallergeen en lichter dan platina (dezelfde metaalfamilie). In sieraden wordt 95% pure palladium gebruikt, het is enorm duurzaam en heeft geen legering nodig. Een trouwring van palladium is erg licht om te dragen en beter betaalbaar dan platina. De grootte van de ring kan gemakkelijk worden aangepast. 

 

Zirkonium

Zirkoniom is van nature grijs, maar door een speciaal verhittingsproces krijgt het een mooie zwarte kleur. Ben je de zwarte kleur zat, dan kan het gewoon weer verwijderd worden, zodat je weer een mooi glanzende grijze ring terugkrijgt. Ook kan je beide kleuren in één ring verwerking, zodat een mooi contrast bestaat. Deze ringen zijn geweldig te combineren met steentjes om net dat beetje extra schittering te geven.

 

Unieke gravure

Tegenwoordig lijkt niets meer onmogelijk. Zo ook met je trouwring. Een trouwring kan geheel persoonlijk worden gemaakt, zodat geen ander stel dezelfde ring heeft. Traditioneel gezien worden namen en trouwdata al decennia lang aan de binnenkant gegraveerd.