AV media
Image default
Aanbiedingen

Lagere energiekosten als u uw zwembad laat verwarmen met de zon

Blozoen is een Belgische specialist die zonnecollectoren levert aan klanten in heel Europa. Dit zijn niet zomaar zonnecollectoren, want ze zijn specifiek ontworpen om een zwembad te kunnen verwarmen met de zon. Dat doen ze vanaf het moment dat de zon opkomt tot het moment dat deze onder gaat. De zon is een natuurlijke en bijzonder betrouwbare energiebron waar u elke dag op kunt rekenen. Met de collectoren van deze specialist houdt u uw zwembadwater op een constante temperatuur en dat kunnen ze zelfs doen als het bewolkt is. U maakt uw energierekening tien keer kleiner en met deze besparingen heeft u uw investering snel terugverdiend. Vanaf dat moment kunt u uw zwembad praktisch gratis verwarmen met de zon en het zwemseizoen verlengen.

Hoe werkt het?

Met de zonnecollectoren van deze specialist kunt u uw zwembad met de zon verwarmen op milieuvriendelijke wijze en deze op een constante temperatuur houden. De collectoren bestaan uit verwarmingsbuizen en deze buizen vangen de warmte van de zon op en geven dit af aan het water. Als de temperatuur in uw zwembad daalt, zorgt de temperatuurregelaar dat er warm water wordt toegevoegd tot het weer op peil is. De collectoren hebben een ronde en bolle vorm, wat betekent dat ze altijd energie opvangen. U plaatst ze op een dak of in een open veld. Daar kunnen ze uw zwembad zelfs verwarmen met de zon als het bewolkt is en maken ze optimaal gebruik van de energie die de zon elke dag levert.

Iedere situatie is anders

Wilt u weten wat u kunt besparen als u uw zwembad laat verwarmen door de zon? Neem dan contact op met Blozoen en bespreek uw situatie. Omdat elk zwembad en elke situatie anders is, zijn ook de besparingen en de mogelijkheden verschillend. Een deskundige medewerker van deze specialist kan u exact vertellen wat u kunt besparen. De oplossingen zijn ideaal voor zwemvijvers en zwembaden, zowel privé als openbaar.