AV media
Image default
Woningen

Keramisch parket en zoveel meer bij deze specialist in West-Vlaanderen

Wanneer u bezig bent aan een bouwproject en op zoek bent naar een tegelspeciaalzaak waar u de tegels vind die precies in het plaatje passen van uw project, dan bent u bij Bouwmaterialen Van Glabeke uit Kooigem – Kortrijk op de juiste plek. Zowel tegels voor binnen als voor buiten vullen het assortiment van deze tegelexpert. In hun showroom kan u alle mogelijkheden ontdekken en de tegel die bij uw visie past zeker en vast terugvinden. Ook keramisch parket, een zeer begeerde trend, kan u hier in West-Vlaanderen kopen.

Patroontegels, mozaïek of keramiek, de keuze is aan u

Of u nu een totaalproject doet in uw woning waarbij u zowel binnen als buiten aanpakt, of enkel één specifieke ruimte een make-over geeft, de tegels die u kiest bepalen veel van de sfeer die het aan de ruimte geeft. Zo kan u een statement maken in uw badkamer met mozaïektegeltjes. Deze hebben een eigenzinnig karakter dat meteen in het oog springt, zodra u de badkamer binnen stapt. Natuursteen is dan weer een mooie oplossing wanneer u een landelijke woning heeft. Zijn blauwe kenmerkende uitstraling brengt authenticiteit in bijvoorbeeld de keuken of living. Patroontegels brengen dan weer een ultiem gegeven in huis. Een gewaagde keuze, die tot prachtige eindresultaten kan leiden. U kan bij deze specialist uit Kooigem – Kortrijk, in West-Vlaanderen, ook de keuze maken voor keramisch parket. Zo heeft u de warmte en look van een parketvloer, met de voordelen van een tegelvloer in de vorm van prachtige parkettegels. Natuurlijk kan u ook andere keramische tegels terugvinden. Deze hebben een sterk karakter en zijn enorm onderhoudsvriendelijk.

Maak van uw woning een interieurpareltje

Ongeacht de keuze die u maakt en of u patroontegels, keramisch parket of mozaïektegeltjes kiest, in de winkel van deze tegelspecialist in West-Vlaanderen vindt u met zekerheid het exemplaar dat u in gedachten had. Ga langs in hun showroom, laat u rondleiden, voel de inspiratie bij het binnenkomen en tover uw woning om tot een interieurpareltje.

http://www.vanglabeke.com