AV media
Image default
Electronica en Computers

IT diensten in Waregem

Wilt u als particulier of voor uw bedrijf in zee gaan met een IT-partner in de buurt van Waregem. Dan kunnen wij u Compu-IT warm aanraden. Zij hebben een brede kennis van alles wat betreft IT en begeleiden u met veel geduld. Dit kan gaan van kleine reparaties tot het installeren van servers op uw bedrijf. Ze bouwen veilige websites, maken back-ups en voorzien uw bedrijf en al uw werknemers van Office 365. Daarbij zorgen ze uiteraard dat al uw werknemers kennis kunnen maken met de functies die Office 365 biedt.

Service zowel voor particulieren als bedrijven

Met meer dan twintig jaar ervaring kan deze IT-partner in Waregem werkelijk een totaalservice aanbieden. U kan er PC’s, laptops en randtoebehoren kopen. Na verkoop kan u er dan altijd terecht voor uitleg of eventuele reparaties. Maar voel u vooral vrij om ook met een toestel dat u elders kocht langs te gaan voor een reparatie! Voor het oplossen van enige hardware of software problemen staan deze kenners altijd klaar. Als ze een dienst leveren, zoals het bouwen van een website of een server installeren, staat veiligheid steeds centraal. U zult een systeem hebben dat gewapend is tegen pogingen van buitenaf om binnen te dringen en uw gegevens zullen beveiligd opgeslagen worden zodat ze steeds beschikbaar blijven. U kunt dus op uw beide oren slapen wanneer Compu-IT inschakelt, als u het ons vraagt dé IT-partner in Waregem en omstreken.

U bent in goede handen

Voor alles wat betreft IT zit u goed bij deze specialisten. Wij kunnen ze alleen maar aanraden. Ze bieden een service van a tot z. Ze herstellen uw PC en staan u graag bij met advies en uitleg over eender welke functie die u graag wilt gebruiken, maar waar u niet bekend mee bent. Ook bij de diensten die deze IT-partner uitvoert op uw bedrijf geven ze rustig en geduldig uitleg zodat u bekend geraakt met het materiaal dat u dagelijks gebruikt.