AV media
Image default
Dienstverlening

Een fraaie vloer na een gietvloerrenovatie in Gent

In steeds meer huizen en ook bedrijven kom je ze tegen: gietvloeren. Dat is helemaal niet zo vreemd. Een gietvloerrenovatie in Gent geeft je woonkamer de uitstraling van stijl en klasse. Of je nu houdt van een moderne, klassieke of juist een landelijke inrichting. Als je een ‘harde’ vloer akoestisch niet prettig vindt, kun je het geluid dempen door mooie kleden onder de eettafel of de salontafel te plaatsen. Ook gordijnen in plaats van lamellen geven een warmere akoestiek. De aannemer voor gietvloeren in Gent, Gietvloeren Tom kan je advies geven over welk type vloer het beste past bij jouw wensen.

Kies voor een duurzame vloer

Vandaag de dag is duurzaam een ‘hot item’, ook als het gaat om je interieur. Een gietvloerrenovatie in Gent door deze ervaren aannemer in gietvloeren is wat dat betreft een prima keuze. Een gietvloer gaat tientallen jaren mee en heeft daardoor ook nog eens een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Vergelijk het met tapijt dat je soms al na enkele jaren moet vernieuwen, omdat het vuil is geworden of versleten. De aannemer uit Gent legt je uit hoe je de gietvloeren het beste kan reinigen en onderhouden. Het is zelfs mogelijk om kleine beschadigingen eenvoudig te herstellen. Ga je binnenkort verhuizen of wil je de vloer in je huidige woning vernieuwen? Dan stellen de experten een offerte op voor een gietvloerrenovatie in Gent. Geef hiervoor eerst het aantal vierkante meters op en het type vloer waar je voorkeur naar uitgaat.

Vraag nu een offerte aan voor een nieuwe gietvloer

Spreekt de offerte die de specialisten opmaakten je aan? Dan kan er een afspraak worden gemaakt voor het plaatsen van je nieuwe vloer. Wil je meer inspiratie opdoen voordat je een keuze maakt? Online vind je alle informatie die je nodig hebt over de gietvloerrenovatie in Gent die deze specialisten aanbieden. Heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op. Op hun website vind je alle contactgegevens, alsook een handig formulier om uw vragen op achter te laten.