AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Een escape game die je nooit meer vergeet

Wat is er leuker als groepsactiviteit dan een escape game? Samen met vrienden of collega’s opgesloten worden in een ruimte krijgen en een uur krijgen om je eruit te bevrijden; dat bevordert ongetwijfeld de band van je groep. Je moet samenwerken, helder communiceren en de sterktes van je groep gebruiken. Bij De Gouden Kooi in Mechelen zul je ongetwijfeld tot je trekken komen. De keuze aan verschillende escape games zorgt ervoor dat iedereen wel iets vindt wat hij/zij leuk vindt. Met een uniek achtergrondverhaal en thema waan je jezelf in een andere wereld. Deze unieke ervaring willen jij en je vrienden daarom zeker niet missen. Ontdek deze perfecte activiteit voor zowel jong als oud.

Ga voor de kamer die jou het leukste lijkt

Ga jij op een baanbrekende en grensverleggend avontuur door de ruimte? Of wil je eerder de mysteries van een oud Maya-koninkrijk ontdekken? Beide mogelijkheden zijn te vinden bij De Gouden Kooi. In deze escape game ga jij op een uniek avontuur waarbij je de raadsels en puzzels oplost die op je pad komen. De avonturen zijn zodanig gemaakt dat zowel jonge kinderen als oudere mensen probleemloos kunnen deelnemen. Door de populariteit van de activiteit en de bekende naam die De Gouden Kooi inmiddels heeft opgebouwd, moet je wel op tijd zijn met het reserveren. Wanneer je de medewerkers contacteert staan zij klaar om je volledig te informeren over de mogelijkheden en wat je precies allemaal moet weten alvorens jij met je gezelschap de uitdaging aangaat.

Reserveer alvast deze leuke activiteit

Om er zeker van te zijn dat jij met je groep in de escape game gaan die jullie het leukst vinden, moet je tijdig reserveren. Zo ben je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer jullie arriveren in Mechelen. Zodra jullie weten op welk datum en rond welk tijdstip jullie willen langskomen, dan kun je al iets laten weten aan de medewerkers. Zij informeren je meteen over de vrije plaatsen en welke kamers er nog beschikbaar zijn. Dan kunnen jullie aan een mooi tarief beginnen met deze leuke activiteit!

https://degoudenkooi.be/