AV media
Image default
Woningen

De beste prijzen vindt u bij deze verhuisfirma uit Nijlen

Een verhuis kan heel wat geld kosten. Naast het nieuwe huis, moet je bijvoorbeeld ook betalen voor nieuwe meubels, verzekeringen en nog veel meer. Als je daarom op zoek bent naar een verhuisfirma in regio Nijlen, wilt u wellicht één met lage prijzen. Al een geluk kan u altijd terecht bij Move Me. Deze ervaren verhuisfirma uit Nijlen biedt verhuiswagens, ladderliften en hulp aan voor de beste prijs.

De tarieven van deze firma

Als u ervoor kiest om een verhuiswagen te kopen, betaalt u ook steeds voor de chauffeur. Deze komt er namelijk altijd bij. Het maakt echter niet uit hoe lang u de verhuiswagen nodig heeft, want voor de volledige duur van de verhuis betaalt u slechts één keer de huur van de wagen. Voor een verhuiswagen met een inhoud van 25 m³ betaalt u 215 euro. De verhuizer kost 35 euro per persoon, per uur. Hierin zit ook al 50 kilometer inbegrepen. Als uw nieuwe woning verder rijden is, moet u bij elke extra kilometer 0.80 euro betalen. Verplaatsingen binnen een straal van twintig kilometer van en naar het bedrijf rekenen ze niet aan. Ook wanneer u een ladderlift nodig heeft, bieden zij de laagste prijzen aan. Zo kost een opbouwlift 225 euro voor een volledige dag. Liftservice met één persoon assistentie wordt dan weer berekend per uur. Het eerste uur kost 90 euro. Elk extra uur komt er 40 euro bij.

Contacteer voor meer informatie over de prijzen

Wacht niet langer en huur snel al het materiaal dat u nodig heeft voor uw verhuis bij Move Me. U kan ook altijd contact opnemen met deze experten als u toch nog vragen zou hebben over de prijzen. Zij helpen u zeker met veel plezier verder. Zo kan u ook hun andere diensten ontdekken, zoals hun opbergboxen. Als u meubels heeft die u liever een tijdje wilt opbergen in een opslagruimte, kan u ook bij deze verhuisfirma uit Nijlen terecht.