AV media
Image default
Dienstverlening

De aankoop van een 3D-laserscanner en de service achteraf

Wanneer u beslist om uw 3D-laserscanner of puntenwolk laserscanner aan te schaffen bij de technologiewinkel MOSEG Technologies in Balegem, dan kiest u voor hoogwaardige en kwalitatieve producten. Bovendien is dit bedrijf verdeler van topmerken zoals GeoSLAM en Stonex, waar ze nauw mee samenwerken. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen bij uw aankoop op deze vakkundige mensen kan rekenen, maar dat u ook na uw aankoop nog steeds met uw apparatuur terecht kunt bij dit bedrijf voor een goede service. Doordat dit bedrijf rechtstreeks met deze producenten samenwerkt, zijn zij in staat om u bij te staan voor kalibraties, periodiek preventief onderhoud, advies, herstellingen en upgrades. Daarnaast geniet u ook van een diepgaande opleiding bij de aankoop van uw product, zodat u er degelijk mee kan werken.

Service in zijn exceptionele kwaliteit

Een service zonder zorgen betreft bij MOSEG Technologies in Balegem het voorzien van kwaliteit en betrouwbaarheid in al uw apparatuur. Dit is een essentieel aspect voor uw productiviteit, waar zij hoog op inzetten. Hecht u een groot belang aan het continu kunnen rekenen op service, wanneer u een 3D-laserscanner of een puntenwolk laserscanner heeft aangekocht? Dan mag u bij dit professionele bedrijf rekenen op een service die adequaat, snel en vakkundig is. Korte doorlooptijden en reparaties die gedaan worden terwijl u wacht zijn hierin streefdoelen waarbij u weet waar u staat. Zijn er toch grotere problemen met een toestel? Dan zorgen zij eenvoudigweg voor een vervangend apparaat, indien dit beschikbaar is, en sturen ze het product op naar de verdeler om het zo spoedig mogelijk te laten maken. Directe samenwerking is hierin essentieel.

Wordt zelf de correcte en gedetailleerde resultaten gewaar

Ga voor een puntenwolk laserscanner of een 3D-laserscanner van het merk GeoSLAM of Stonex en laat u informeren over alle modellen die u bij MOSEG Technologies kan verkrijgen. Maak een geïnformeerde keuze en werk met het product dat u in uw dagdagelijkse werkleven kan bijstaan. Merk zelf hoe gedetailleerd en correct de resultaten van bijvoorbeeld de puntenwolk zijn die u hiermee verkrijgt en geniet op alle momenten van een snelle en goede service.