AV media
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

 

 Secretaresse

SECRETARESSE

Vacature: Ondersteunend Bediende (M/V) – Zonhoven

Voor een kantoor in Zonhoven zijn we op zoek naar een gemotiveerde ondersteunend bediende op deeltijdse basis. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de agenda en dossiers, het aanbrengen van wijzigingen in de database en het typen van rapporten. Daarnaast verzorg je zakelijke correspondentie en onderhoud je contacten met cliënten. Je zult ook ondersteunende boekhoudkundige taken uitvoeren. Deze functie betreft een werkweek van een aantal uren per week, bij voorkeur verdeeld over meerdere dagen van u tot u, met een vrije dag op woensdag of een vaste vrije dag na een succesvolle interimperiode!

Wij bieden een leuke administratieve baan aan in een deeltijds regime. Je komt terecht in een klein maar fijn team waar een prettige werksfeer heerst.

Profiel:

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met vergelijkbare ervaring in een soortgelijke rol. Je hebt affiniteit met boekhouden, ofwel door eerdere werkervaring of door scholing. Je kunt goed overweg met administratieve taken, werkt nauwkeurig, discreet en zelfstandig.

Taken die je zult uitvoeren zijn onder andere: kopieerwerk verrichten, administratieve dossiers samenstellen, gegevens actualiseren en controle van terugzendingen of aanmaningen, bezoekers ontvangen en hun vragen identificeren, brieven en tabellen invoeren volgens instructies, telefoongesprekken aannemen en doorverbinden naar de juiste gesprekspartners, boodschappen noteren, documenten coderen, klasseren en archiveren, en de registratie, sortering en frankering van briefwisseling.

Er zijn geen specifieke studievereisten voor deze functie.

Locatie: Eurostraat, Hasselt

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde ondersteunend bediende die we zoeken? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je welkom te heten in ons team in Zonhoven!

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html