AV media
Image default
Banen en opleidingen

Secretaresse

 Secretaresse

SECRETARESSE

Functie

Voor een kantoor in Zonhoven zijn we op zoek naar een ondersteunend bediende op deeltijdse staat in voor het opvolgen van de agenda en van dossiers, doet aanpassingen in de database en typt rapporten uit. Je verzorgt de zakelijke correspondentie en contacten met clië staat daarnaast in voor ondersteunende boekhoudkundige werkt een – tal uren per week. Dit bij voorkeur dagen van u tot u met een vrije dag op woensdag of vast na een positieve interimperiode!

Aanbod

Wij bieden je een leuke administratieve job aan in een deeltijds regime. Je komt terecht in een klein maar fijn team.

Jouw profiel

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met gelijkaardige ervaring in hebt affiniteit met boekhouden, door een eerdere opgedane ervaring of door schoolse werkt vlot met het werkt nauwkeurig, discreet en zelfstandig.

Kopieerwerk verrichten, Administratieve dossiers samensen Gegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren, Personen onthalen en hun vraag identificeren, Brieven, tabellen, … invoeren volgens instructies, fonische oproepen aannemen Doorverbinden naar de gevraagde gesprekspartners Een boodschap noteren, Documenten coderen, klasseren en archiveren, Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren

Geen specifieke studievereisten

Solliciteren Eurostraat , HASSELT

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html

Gerelateerde artikelen

Thuis werken vacatures.today

Do’s en don’ts binnen rekrutering met Vindazo

Voetbaltrainer