AV media
Image default
Dienstverlening

Kies voor een PPC-zwembad van deze zwembadinstallateur uit het Waasland

STM Zwembaden is een zwembadinstallateur uit het Waasland met een jarenlange ervaring. Ze focussen zich vooral op het ontwerpen en installeren van PPC-zwembaden. Deze worden gemaakt uit een vrijwel ontbreekbare kunststof die bovendien heel veilig is én milieuneutraal. Wat wilt u nog meer? Er zijn verschillende modellen van zwembaden die ze voor u uit PPC kunnen bouwen, dus lees snel verder over de installatie van uw zwembad!

Ontdek de verschillende types

Deze vakmensen kunnen voor u een PPC hoogwaterlijn zwembad installeren. Met dat zwembad heeft u een hoog waterniveau dat vaak tot op slechts enkele centimeters onder de rand van het zwembad loopt. Dat zorgt voor een elegante look en wie wil dat nu niet? Er zijn heel wat verschillende soorten afwerkingen mogelijk, want maatwerk is de kracht van dit bedrijf. PPC is zowel kleurvast als uv-bestendig, maar bovendien ook nog eens bestand tegen bacteriën. Kies voor het vakwerk van een zwembadinstallateur uit het Waasland als u een PPC-zwembad wilt laten plaatsen bij u thuis. Een ander type van PPC-zwembad dat deze mensen voor u kunnen plaatsen, is een overloopzwembad. Ook dat oogt bijzonder elegant en is zeer aangenaam om in te zwemmen. Het water klotst bovendien niet over de rand zoals u misschien wel zou denken. Het vloeit weg via een discrete overloopgoot, dus u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de omgeving rond uw zwembad.

Nog wat voordelen van PPC PPC is niet enkel kleurvast en uv-bestendig, u heeft ook geen last van osmose dankzij dit handige materiaal. Bovendien is het slijtvast en gaat dit materiaal dus lang mee. Dat wil ook zeggen dat u er niet heel veel onderhoud aan zult hebben, want ook aanslag of algen zijn niet aanwezig dankzij de gladde wanden. Tot slot is het een zeer duurzaam en milieuneutraal materiaal. Heel wat voordelen dus! Neem contact op met de vakmensen van STM Zwembaden en kies voor een ervaren zwembadinstallateur uit het Waasland.