AV media
Image default
Dienstverlening

Het ontstaan van het gietvloer bedrijf in Antwerpen

De basis van de oprichting van ABBI Industrie, een bedrijf voor een gietvloer in Niel, regio Antwerpen, ligt aan alsmaar toenemende vraag naar gespecialiseerde aannemersbedrijven in kunstharstechniek. Ze zijn van start gegaan in 1988, waardoor ze dus over de nodige kennis en expertise beschikken om jouw betonnen gietvloeren te laten plaatsen. De voortdurende evolutie van deze sector maakt het noodzakelijk om de uitvoeringswijzen continue aan te passen. Zij streven steeds naar milieuvriendelijke toepassingen om aan deze grote vraag te voldoen. Zo garanderen zij altijd een kwaliteitsvolle gietvloer in de regio Antwerpen. 

Hun visie

Ze willen een natuurlijke groei bereiken door bedrijfszekerheid te bieden en een uitstekende klantenservice. Als jij betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen, willen zij ervoor zorgen dat hun bedrijf het eerste is waar jij aan denkt. Ze steunen op de kennis en vakmanschappen van drie generaties, waarbij ze authentiek vakmanschap en innovatie met elkaar combineren om de beste prestaties neer te zetten. Per project werken ze ook met één aanspreekpunt voor de klant. Deze persoon volgt van a tot z het project mee op, zodat je bij vragen of opmerkingen meteen weet wie je moet bereiken. Het verzekerd een persoonlijke aanpak gedurende heel het project. Door te focussen op één project, zijn ze bij ABBI Industrie ervan overtuigd dat er beter en kwaliteitsvol werk wordt afgeleverd. Dagelijks proberen ze hun expertise te vergroten. Ze zijn actief onderlegd in verschillende vakgebieden, zodat ze afzonderlijke problemen gelijktijdig kunnen aanpakken. Zo kan je bij hen terecht voor zowel betonnen gietvloeren te laten plaatsen, als gevelrenovaties.

Neem nu contact op

Een betonnen gietvloer laten plaatsen in regio Antwerpen? Geen probleem! Neem vandaag nog contact op met hen en zij bespreken met u de mogelijkheden. Zij begeleiden je doorheen het hele project zodat je ten allen tijden weet wat er op de planning staat en wanneer de werken plaatsvinden.