AV media
Image default
Dienstverlening

Het elektrische aanbod van deze fietsenwinkel vlakbij Leuven

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Leuven met een breed aanbod aan elektrische fietsen? Spring dan zeker eens binnen bij Alec Bike Store. Je vindt er meer dan 500 fietsen, en daar staat dus ook zeker een elektrische fiets of e-bike tussen naar jouw wensen. Voor elk budget en voor elke fietsliefhebber is er iets te vinden in deze fietsenwinkel naast Leuven.

Hoe maak je een keuze?

Bij het kiezen van een elektrische fiets, is het belangrijk om even stil te staan bij hoe vaak je fietst en op welke plekken je dan vooral komt. Bij Alec Bike Store vind je bijvoorbeeld e-bikes voor de echte sporters onder ons, voor wie het allemaal niet snel genoeg kan gaan. Je kan daarbij ook zelf bepalen wanneer je al dan niet de motor inschakelt voor dat extra duwtje in de rug. De batterijen van zo’n aangepaste elektrische fiets zijn ook lichter dan gemiddeld, zodat het extra gewicht je niet zou afremmen. Voor een langere tocht met elektrische fietsen, in de omgeving van Leuven of eender waar jij maar wilt, vind je ook het geschikte stalen ros in deze fietsenwinkel. Voor zo’n tocht is het vooral belangrijk dat je een fiets koopt met een goede batterij die het niet halverwege je fietstocht zou begeven.

Ontdek de voordelen

Ontwijk jij normaal de fietsroutes met steile heuvels, zodat je niet moet afzien? Dankzij een elektrische fiets krijg je een duwtje in de rug en gaat het veel vlotter dan je gewoon bent. Verder is het natuurlijk ook gewoon gezond om wat vaker de fiets te nemen. Wist je dat je zelfs betaald kan worden om te fietsen? Neem je elektrische fiets naar je werk en geniet van een fietsvergoeding. Door vaker de fiets te nemen word je trouwens ook al sneller fitter, en voel je het ook direct. Je traint je spieren en verbrand moeiteloos calorieën, als dat niet handig is! Breng snel een bezoekje aan deze gespecialiseerde fietsenwinkel nabij Leuven en laat je overtuigen door het enthousiaste team.