AV media
Image default
DVD

Een gameserver huren zonder lagg

Je wilt graag een gameserver huren, maar bent bang voor irritante laggs, beperkte mogelijkheden en weinig slots op de server? Al deze nadelen heb je vrijwel altijd bij een gratis gameserver. Juist omdat hij gratis is, is hij niet ideaal. Dit is dan ook zeker niet aan te raden. Wil je een goede gameserver huren, dan kan dit via Killz Gaming community. Je huurt daarbij niet bij hun zelf, maar bij Gameservers, een partner waar ze al jaren mee samenwerken en alleen maar goede ervaringen mee hebben.

https://www.killz.nl/gameserver-huren/

Wat zijn de voordelen?

Een eigen gameserver huren heeft een aantal voordelen, en hierbij maakt het niet uit voor welke game je de server wilt huren. Jij bent de baas over je eigen gameserver en dus bepaal jij ook zelf de spelregels, of het nou gaat om een fortnite server, minecraft server of GTA server. Wanneer je een eigen gameserver huurt zou je plug-ins voor bijvoorbeeld minecraft kunnen installeren, of gmods. Daarnaast is het ook mogelijk een voice-server te huren zodat jij je kunt verbinden met je vrienden of je clan.

Een dedicated gameserver

Wil je een goedkope gameserver huren, dan kom je al snel uit bij de shared servers. Zoals de naam al doet vermoeden deel je deze server dus met andere mensen die deze server ook huren. Het gevolg hierbij is dat je de server niet voor jou alleen hebt en de ruimte moet delen.

Een dedicated gameserver daarentegen, is een server die je privé huurt. Kost wel wat meer, maar dan heb je de server ook echt voor jou alleen. Je hebt je eigen rackspace in het datacenter en de server staat 24/7 online voor jou. Dit zorgt voor een geweldige performance en internet bandbreedte. Daarnaast is ook de infrastructuur van het netwerk van goede en hoge kwaliteit.

https://discord.gg/JYFXmvv