AV media
Image default
Aanbiedingen

Dit moet je weten over een sauna

 

De winter kan soms heel lang duren, hierdoor kan je uiteindelijk de warmte behoorlijk missen. Gelukkig is het mogelijk om van de warmte te genieten in een sauna of hottub. Als je dit vaker wilt dan het jaarlijkse sauna dagje dan is het misschien een idee om een buitensauna aan te schaffen. Het woord zegt het dan ook al, een buitensauna is bedoeld voor de achtertuin. Op deze manier wordt het zeer gemakkelijk om een bezoekje te brengen aan de sauna. Je kunt namelijk elke avond genieten in je eigen sauna.  Maar een buitensauna is geen dagelijkse aankoop, daarom is het handig om hier het een en ander over te weten. Wil je weten wat? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

De afmeting van de sauna

Een sauna is een heerlijke manier om de warmte weer even te voelen en heerlijk tot rust te komen. Maar een sauna is niet een aankoop die je vaak doet. Daarom is het wel zo prettig om een sauna te hebben die aan al je eisen voldoet. De afmeting van de sauna is een eis. Het is namelijk vervelend als de sauna groter of kleiner uitvalt dan wat je in gedachte had. De afmeting is afhankelijk van de achtertuin waar de buitensauna komt te staan, maar ook van het aantal personen. Maken max 2 personen gebruik van de sauna? Of kan het wel op lopen tot 8?

Een houten of elektrische kachel

De warmte van de sauna heeft meerdere voordelen op je humeur. Je wordt er namelijk ontspannen van waardoor je uiteindelijk een stuk beter slaapt. En wie beter slaapt heeft een huid die er een stuk beter uit ziet. Allerlei voordelen dus! De warmte komt van een houten kachel of een elektrische kachel. Als je een buitensauna wilt aanschaffen krijg je vaak de keuze uit deze twee kachels. Een houten kachel is een kachel met meer sfeer, het duurt alleen langer om de kachel warm te krijgen. Als je een kachel wilt hebben die snel warm is dan kun je beter voor een elektrische kachel kiezen.

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je meer weten over een sauna en wat de voordelen zijn? Of weet je nog niet goed welke sauna je moet kiezen? Kijk dan eens op de website van Welvaere. Deze partij heeft een ruim assortiment aan buitensauna’s. Heb je nog een vraag over een sauna? Neem dan gerust contact op met een van specialisten ze helpen je graag verder!

 

https://welvaere.be/