AV media
Image default
Dienstverlening

Dit advocatenkantoor in Antwerpen specialiseert zich in strafrecht

Wanneer u verdacht wordt van een misdrijf of een dagvaarding krijgt voorgeschoteld, wacht u het best niet te lang om een advocaat te contacteren. Bij Anteius Advocaten uit Antwerpen kan u beroep doen op geoefende en ervaren advocaten die het strafrecht door en door kennen. Hun centrale ligging in Antwerpen zorgt ervoor dat ze makkelijk bereikbaar zijn wanneer u hen nodig hebt.

Het volledige pakket: binnen- en buitenland, strafrecht en meer

Dit advocatenkantoor verdedigt zowel binnen- als buitenlandse ondernemingen, non-profitorganisaties en particulieren. Ze zijn ook lid van Proteus, een internationaal samenwerkingsverband tussen advocatenkantoren, waardoor u ook makkelijk een beroep op hen kan doen wanneer u in het buitenland hun diensten nodig hebt. Kortom, zowel in Antwerpen als ver daarbuiten kan u rekenen op hun kennis van het strafrecht. Natuurlijk kan u in dit advocatenkantoor terecht voor veel meer dan strafrecht, bijvoorbeeld wanneer u verdacht wordt van een diefstal of oplichting. De rechtstakken die deze advocaten intensief beoefenen zijn onder andere het handelsrecht, financieel en fiscaal recht, verzekeringsrecht, huur- en bouwrecht en familierecht. Zo staan ze u ook graag bij in het opstellen van nationale en internationale contracten, problemen in verband met belastingen, het interpreteren van gerechtelijke akkoorden en familiegeschillen. Ze hopen steeds een langdurige relatie op te bouwen met hun cliënten en halen dan ook het onderste uit de kan om het gewenste resultaat te verkrijgen in de rechtbank. Daarbovenop hanteren ze ook nog eens redelijke tarieven waardoor iedereen van hun kwalitatieve service kan gebruikmaken, ook zij die het minder breed hebben.

Contacteer deze advocaten

Wanneer u verdediging nodig hebt in verband met strafrecht kan u dus best eens aankloppen bij deze advocaten in Antwerpen. Hun team zal alle details en mogelijke juridische oplossingen voor uw zaak doorspitten. Via hun website kan u alle contactgegevens vinden, alsook hun exacte tarieven. Neem zeker een kijkje wanneer u een goede advocaat zoekt.

https://anteius.be/