AV media
Image default
Dienstverlening

Deze urne uit keramiek is een echt kunstwerk

Bij het verlies van een geliefde, wil je deze graag dicht bij jou houden. Een mogelijke manier om dit te doen, is door een urne uit keramiek te bestellen bij Kunstenboetiek. Deze online onderneming met een atelier in Tielrode creëert ware kunstwerken uit klei voor jou. Creativiteit is hierbij zeer belangrijk, waardoor je steeds een prachtige urne krijgt die heel persoonlijk is.

Welke wensen heb jij voor de urne?

Of je nu een urne voor dieren laat ontwerpen of eentje voor een overleden familielid of vriend; je kiest altijd volledig zelf hoe de urne eruitziet. Bij deze online winkel zijn er eveneens vaste patronen en modellen. Wie weet zit hier wel iets tussen dat volledig aan jouw wensen voldoet. Soms kan een heel simpele en serene urne uit keramiek de passende oplossing zijn voor jou. Wil je echter toch liever een meer persoonlijk kunstwerk laten maken, waar een diepere betekenis achter zit? Dan kan je eenvoudigweg vragen voor een gepersonaliseerde urne. Veerle Buytaert, de kunstenares achter Kunstenboetiek, luistert zeer aandachtig en zonder vooroordelen. Je kan bij haar altijd terecht om je verhaal te doen. Zij neemt het leven van de overledene met zich mee tijdens de creatie van het kunstwerk. Dat ziet u altijd in het resultaat, dat vaak een vertoning is van de typische eigenschappen van je geliefde. Hierdoor zijn haar creaties altijd uniek. Hoewel veel mensen een kleine urne in huis zetten om de overledene te eren, is het eveneens mogelijk om een grotere en vergaanbare urne te bestellen bij deze onderneming. Deze is volledig biologisch afbreekbaar.

Neem contact op om een unieke urne te bestellen

Heb je een kijkje genomen tussen de verschillende urnen die je bij Kunstenboetiek kunt kopen? Heb je besloten om een unieke en volledig gepersonaliseerde urne uit keramiek te laten maken? Neem dan vandaag nog contact op met deze kunstenares. Ze staat open voor al je wensen en neemt deze altijd ter harte tijdens de creatie van haar kunstwerken.

http://www.kunstenboetiek.be/