AV media
Image default
Dienstverlening

Dé specialist voor het uitvoeren van een effectieve luchtdichtheidstest

Wilt u de luchtdichtheid van uw woning of pand meten? Dan kunt u een luchtdichtheidstest laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Weet u nog niet welk bedrijf u hiervoor moet aanstellen? Dan is Thermodetect uit Beervelde een aanrader. Deze luchtdichtheidsspecialist is uw ideale partner die veel ervaring heeft in het vakkundig uitvoeren van deze metingen. Na een bezoek van deze specialisten weet u precies hoe het met de luchtdichtheid van uw woning gesteld is. Lees snel verder en kom te weten wat dit bedrijf voor u en uw woning kan betekenen.

Een betrouwbare luchtdichtheidstest voor zowel particulieren als bedrijven

Een luchtdichtheidstest wordt uitgevoerd om de kwaliteit van de luchtdichtheid te beoordelen door de luchtdebieten die door het gebouw gaan te meten en door eventuele lekker op te sporen. Bent u niet helemaal zeker of uw pand volledig luchtdicht is? Dan brengt deze test meer zekerheid. Bovendien is het voor uw EPC-berekening belangrijk om te weten of uw pand luchtdicht is of niet. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op de dienstverlening van deze specialist. Het bedrijf voert metingen uit in onder andere:

  • Bestaande woningen
  • Nieuwbouw
  • Appartementen
  • Bedrijfs- en industriegebouwen
  • Ziekenhuizen

Voor iedere meting maken ze gebruik van moderne apparatuur en hanteren ze de beste technieken, zodat u gegarandeerd bent van een optimaal testresultaat. Wilt u graag meer weten over het verloop van een blowerdoortest aan een goede prijs? Aarzel dan niet om de ervaren medewerkers te contacteren. Zij vertellen er u graag alles over.

Laat de luchtdichtheid van uw pand meten door een specialist

Als u zo snel mogelijk een afspraak wilt maken voor een luchtdichtheidstest, wacht u het best niet langer en neemt u contact op met de medewerkers van dit gespecialiseerd bedrijf. Zij komen dan graag langs om u van een professionele dienstverlening te voorzien. Zit u daarnaast al met vragen? Ook dan staan ze steeds voor u klaar!