AV media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé organisatie om een feilloos business event te organiseren

Door een goed business event te organiseren, beschikt u als bedrijf over een uitstekende manier om uw waarden te tonen. Maak daarmee niet alleen indruk op uw eigen personeel, maar ook op uw vaste partners en klanten. Of u nu een kleinschaligere onderneming heeft of een groot bedrijf, een business event organiseren kan in beide gevallen een wereld van verschil betekenen. Bij JADA events helpen ze u hier graag bij. Met vele jaren aan ervaring bouwt u bij hen op een kenniscentrum waarin alle troeven van uw bedrijf worden uitgespeeld. Zij weten precies hoe ze voor u een prachtig evenement in elkaar moeten steken.

De werkwijze van deze evenementenplanner

Om telkens weer een klant tevreden te maken, gebruiken de medewerkers van JADA events een vast stappenplan. Deze verloopt in drie fases. Allereerst willen ze met u op gesprek gaan en luisteren naar wat u al in gedachten had. Vertel hierin ook over de speerpunten van uw bedrijf en wat u graag zou willen doorspelen aan de bezoekers van het business event. Vervolgens gaan de creatievelingen van JADA events aan de slag op basis van een prospectie. U geeft een mogelijk budget op, waardoor zij een basis hebben om te kijken naar de mogelijkheden. Vervolgens stellen zij één of meerdere voorstellen op om voor u het geschikte business event te organiseren. In de laatste fase, die zich afspeelt na afloop van het evenement, luisteren ze graag naar uw feedback. Wat vond u goed en wat kon beter? Dan vermijden we deze fouten de volgende keer, in de opbouw naar een nog beter business event.

Vertrouw op specialisme en ervaring

Maak de juiste keuze voor uw business event en reken op de expertise van JADA events. Zij zijn tevens zowel ervaren in het organiseren van outdoor als indoor evenementen. Zoekt u naar een grootschalig feest of eerder een intiemere gemoedelijke sfeer? In beide gevallen zult u versteld staan van de kwaliteiten die deze evenementenplanner ter beschikking heeft. Twijfel daarom absoluut niet om contact met hen op te nemen!

https://jada-events.be/