AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Beste bestemmingen om een camper voor te huren in West-Vlaanderen

Een camper huren in West-Vlaanderen is ideaal als je van avontuurlijke vakanties houdt. Je hebt volledige vrijheid tijdens je reis en trekt de ongerepte natuur in. Op iedere locatie verblijf je zolang je wilt. Je kunt de camper huren in West-Vlaanderen bij quatquatre.be, een bedrijf gevestigd in Mol (provincie Antwerpen). We zetten hieronder een aantal mooie bestemmingen op een rij.

Noorwegen

Met een camper maak je een prachtige tocht door Noorwegen. Dit land staat bekend om de ongerepte natuur die je met volledige flexibiliteit verkent vanuit je camper. Het is ideaal voor natuurliefhebbers, maar ook voor sportieve mensen die willen fietsen of kajakken.

Zweden

Ongerepte natuur vind je niet alleen in Noorwegen, maar ook in Zweden. Waar het zuiden van het land vrij toeristisch is, heb je in het noorden rust en verken je zonder allerlei andere toeristen om je heen de natuur. Mooie plekken zijn het meer, Rogen, de nationale parken en de watervallen. Je maakt ook kans om wilde beren te zien in Zweden.

Corsica

Op Corsica geniet je van een mix van Italië en Frankrijk. Je bezoekt er onder andere de vele stranden en geniet van zee-uitzichten, maar trekt ook de natuur in voor wandeltochten. Voor liefhebbers van watersporten is een avontuurlijke vakantie op Corsica ook een goed idee.

Schotland

Een andere populaire bestemming voor avontuurlijke reizigers is Schotland. Vooral de Schotse Hooglanden zijn populair om per camper te verkennen, omdat je zo de mogelijkheid hebt om overal te overnachten, waar dat anders misschien niet mogelijk is. Hier bezoek je naast de natuur ook de bruisende hoofdstad Edinburgh.

Huur hier je de ideale camper

Bij Quatquatre uit West-Vlaanderen kan je niet alleen een camper huren voor tijdens je reis, maar kies je ook voor een uitgestippelde roadtrip op een van de bovenstaande bestemmingen. Dit scheelt je een hoop werk, omdat je zelf niet alles hoeft te plannen.

https://quatquatre.be/